Weenie Pooh Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 ‘American Gods’: Ian McShane To Play Mr. Wednesday In Starz Series oh!!! +1 i plus milion puta ovo: Ruxine, taj Review je ovo?
malkin Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 dabome, zna se da je meni omiljeni crtac bojack horseman ^_^ dobar je i archerara, ali je ipak na dalekom drugom mestu. nego, vratile su se ribe™ podržale su Hilarija, za mene su sad mrtve, nešto u rangu Lene Dunham
Milosh76 Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 (edited) Suits se izgleda zavrsio i to prilicno na neamericki nacin, sto je za pohvalu. EDIT: nije se zavrsila serija, nego samo V sezona Nova sezona krece za nekoliko meseci. Bosch pocinje 11.3. , Blindspot se vratio i naravno nova teorija zavere je aktuelna... Edited March 5, 2016 by Milosh76
Weenie Pooh Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Vini, valja li Z Nation? Ne osim ako se baš, baš ložiš na zombije pa nećeš da propustiš ništa iz tog žanra. Tragični pokušaji humora, komični pokušaji drame...
Have_Fun Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 The Aliens ne izgleda loseIma potencijala da bude brljivo kao MisfitsVidecemo
clever bastard Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 American crime story mi je odlican. Sarah Paulson razvaljuje.
Arkadija Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 American crime story mi je odlican. Sarah Paulson razvaljuje. Odlična serija.
clever bastard Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Ovaj vs OJ SImpson? pa nema nijedan drugi koliko ja znam.
Frank Pembleton Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Ja sam bio skeptičan kad sam video Travoltinu facu...Ali nije toliko loše...
Recommended Posts