goodkat Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Gledo ja, iako je negledljivo :) Ko da sam gledao neki pozorišnu predstavu sa super glumačkom ekipom, očekivao komediju, dobio dramu. Sent from my x600 using Tapatalk
ToniAdams Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 The Missing (2014) https://en.wikipedia.org/wiki/The_Missing_(TV_series) James Nesbitt, ko voli... ja poceo pa se smorio, nekako mi bledo i vec vidjeno :(
gagilija Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Je l' valja Black mirror? meni se bas dopala ta serija, jedva cekam sledecu sezonu.
Janko Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 izisli trejleriza Silikon Vali- jedva cekam da pocne :)za Haus of kards- ako ce fokus stvarno toliko da bude na braku/razvodu onda ce smoriti za sve pare... al dobro to se i onako hejtvocuje..za Gejm of trouns (su izasle slike)- propalo skroz.Inace Fiona nie ni priblizno kurva u Sejmlesu koliko se ocekuje od nje :( Ima jos vremena da bude, al nije za sad.
Mil@n Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Inace Fiona nie ni priblizno kurva u Sejmlesu koliko se ocekuje od nje :( Ima jos vremena da bude, al nije za sad. Ne mora više, izjebala se za 10 prosečnih sezona, mirna je jedno 2, 3. Baš sam posle neke sezone rekao da su preterali sa njenim promiskuitetom.
Blojler Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 dobar billions, samo mi smeta ridji bajo. harizma nula .
belch Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 (edited) kurva? kakav bedan moralni high ground. Edited February 12, 2016 by belch
Janko Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 kurva? kakav bedan moralni high ground. hm.. nije vise kompleksni zenski antiheroj koji je toliko trebao pop kulturi obeleznoj sopranovskim macizmom, kao sto je bila u prosloj sezoni ? ja to vrednosno neutralno bre :)
Ajant23 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Lucifer Prijatno sam iznenađen. Vrlo zabavna serija od tvorca Kalifornikacije rađena u produkciji Jerryja Bruckheimera. Rado je nastavljam nakon ove prve tri epizode, koje sam danas gledao...
Recommended Posts