Кристофер Лумумбо Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Odgledah prvu sezonu The Affair. kolko si maramica potrosio dok si geldao? ja sam moroa da prekinem posto sam dva puta po epizodi morao dao wc-a.
Muwan Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Narcos, krenulo na Netflixu. Prva epizoda obećava.
James Marshall Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 (edited) Nije valjda druga sezona izašla? Edited January 24, 2016 by James Marshall
Muwan Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Ovo što ja gledam je prva sezona ali tek mi se pre neki dan pojavila u meniju
mustang Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 (edited) pocela serija billions sa ultimatly sexy damian lewis. tu su giamatti, akermanka i meni do sada nepoznata maggie stiff. za sada mi se svidja, puna je preokreta Edited January 24, 2016 by mustang
mustang Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 da krece jeste ali nisam nigde nasla prve reakcije. ako ima pardoniram msje :)
Milosh76 Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Nista, nista. Prva epizoda obecava, malo je sablon, ali nema veze, 90% serija su sabloni, pa ima odlicnih. :D
John Coltrane Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 @ Sludge Baci link ako imas za The Affairs S1 da nije od 21GB.
Miljenko Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Konacno je krenula 3. sezona Black Sails. Nadam se da ce biti na nivou prve dve sezone.
Milosh76 Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Luter IV sezona ima samo 2 epizode? Da li su sezone povezane ili moze svaka za sebe da se gleda? Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
James Marshall Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Narcos, krenulo na Netflixu. Prva epizoda obećava. A, kul, uživaj, odlična je, kod nas se pojavila u cugu onomad :D
fandorin Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Luter IV sezona ima samo 2 epizode? Da li su sezone povezane ili moze svaka za sebe da se gleda? Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830 Povezane su i sa prethodnim sezonama, predlažem da se podsetiš.
Weenie Pooh Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Konacno je krenula 3. sezona Black Sails. Nadam se da ce biti na nivou prve dve sezone. E baš me sam se obradovao kad sam video, skroz sam zaboravio na to. A onda pogledao prvu i momentalno se smorio. Setio sam se koliko me nerviraju sumanuti nivoi demokratičnosti na piratskim brodovima - Flint i Silver bukvalno sve što govore i rade gledaju kroz nekakvu PR prizmu, jebote, kao da su Premijer Reformator i njegov PPV umesto krvožedni kapetan i njegov makijavelistični šef posade. Beskrajno paradiranje i deklamovanje, stvarno je kao neki stranački miting. Još kad krene da se obraća posadi intentivnim šapatom, oni ga sve naravno čuju bilo gde da se na brodu nalaze... ili možda statisti baš zato imaju potpuno nezainteresovane izraze lica, glume gusare koji nemaju pojma šta se dešava i o čemu se priča?
Recommended Posts