Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted (edited)

to mi je jedan od omiljenih videa :)

muceni voditelj i cela ekipa su posle ovoga popili otkaz

Edited by mustang
Posted

Odbindžovah Unbreakable Kimmy Schmidt. Iako mi nije jasam hajp (da je jedna od najboljih serija prošle godine), serija je sasvim OK. U stvari, kako epizode odmiču, tako ima više smešnih momenata.

Posted

the knick - sjajan :) od izbora muzike do glumaca. 

valjda mi i pase, slicnost, ta politicka nekorektnost, sirovost i iskrenost dijaloga. toga skoro da nema uopste danas. strast prema zeljama svojim. svako ima svoj put. 

interesantna paralela prve i poslednje epizode/smrt

i ne znam, ali ja sam se na nekim vrlo krvavim scenama smejala ili da kazemo ozbiljnjim (npr. ispovedanje u crkvi). 

steta sto su zavrsili. koliko sam procitala soderberg i oven nece biti u sledecim sezonama (ako nadju kupca). rad kamere (kao da viri voajerski i boja slike su vrlo soderberg stil). 

Posted

to mi je jedan od omiljenih videa :)

muceni voditelj i cela ekipa su posle ovoga popili otkaz

Voditelj nastavio da radi ka DJ na nekoj radio stanici. Serija ima dve sezone, ukupno dvadeset epizoda, toplo preporucujem. Ima i ono kad muz i zena prvi put probaju analnoga™, pa posle pred kamerama sabiraju utiske ili emisija gde televizija upada u kuce obicnim ljudima i tako. Za taj klip su mnogi mislili da je to stvarnos', mislm da ga je Leno pustao u svojoj emisiji.

Posted

Uzeo Engrenages da gledam, mnogo mi se sviđa serija a uopšte nisam znao da je izašla 5. sezona. Jel zna neko šta se dešava sa 6.?

Posted

pažnja pažnja

pojavila se nova sezona shameless na kioscima.

Posted

Odgledao prvu sezonu Rick & Morty za tri dana, stvarno je odlično iako mi se smučilo neprestano podrigivanje. 

Sad treba ostati fokusiran i ne zaboraviti da postoji i druga, kao što sam zaboravio u Bojack Horseman slučaju :isuse:

Posted

Druga je tek ludački dobra, počinji odmah.

A smanjuje se to podrigivanje vremenom, stvarno su umeli preterati na početku.

Ili se makar čovek adaptira pa smeta :D

Posted (edited)

почео toast of london,тј. прешао прву почео другу сезону, врло нелоше, слично снаф боксу по стилу хумора, ко готиви мет берија свидеће му се и ово остварење

https://www.youtube.com/watch?v=nYjE8wPyu4Q

а погледао и финале сезоне еша против злих мртваца, и нисам сигуран шта да мислим о томе 

Edited by Dionysos
Posted

Uzeo Engrenages da gledam, mnogo mi se sviđa serija a uopšte nisam znao da je izašla 5. sezona. Jel zna neko šta se dešava sa 6.?

nema gi jos

Posted

Vynil, najava na HBO, pocinje od februara. Cini se zanimljivo...