December 25, 20159 yr Pre duže vremena, godinu ili više, ovde je bila spomenuta pilot epizoda Hand of God koja je bila vrlo zanimljiva. Sada vidim da postoji cela prva sezona i posle 5 epizoda mogu vam je preporučiti.
December 25, 20159 yr Okkupert - malo teze za pronaci titlove, ali odlicna Hvala na preporuci, kad god uhvatim neku preporuku za kakvo skandinavsko ostvarenje, obavezno probam, do sad je malo šta iz te oblasti iznevjerilo očekivanja Ja iskombinovao neki DVD za holandsko tržište i engleske titlove, za sad djeluje odlično
December 25, 20159 yr Meni onaj Jordskott se ne dopada nesto posebno. A tako sam se primio na taj svecki folklor. Ne znam nepojmivo mi je da u sedam 7 epizoda nisam video ni jedan osmeh, skec, foru. Nista cudno, meni je i ovde hajpovani Bron ispod proseka
December 26, 20159 yr Meni onaj Jordskott se ne dopada nesto posebno. A tako sam se primio na taj svecki folklor. Ne znam nepojmivo mi je da u sedam 7 epizoda nisam video ni jedan osmeh, skec, foru. Nista cudno, meni je i ovde hajpovani Bron ispod proseka prva sezona brona je ok, ovu drugu nisam ni gledaojel so gledao forbrydelsen, danci. mislim da čak ima i topik negde u dubinama meni je to najbolje od severnjaka
December 27, 20159 yr flesh and bone ko voli balet ili kome se svideo black swan, ova serija od 8 epizoda bi mozda legla. pisali su je kreatori breaking bad i animal kingdom (ni jedna nije moj fazon ali balet jeste) prica pocinje dramom perspektivne balerine koja bezi od svoje prosloroslosti u veliki grad. prikazuje odnos motivacije i jedine zelje, da bude balerina, i njena grcevita proslost koja joj remeti prozivljavanje novih iskustava. nacin na koji se bori do svog cilja bi za mnoge bio mozda nenormalan ili nemoralan, kako god, ortodoksan u svakom slucaju.ne mogu da nadjem ko je autor poslenje kompozicije , mirise na newtona (celo, violina)...ali dok ne izbace soundtrack necu znati.i da, meni milo lice iz justified da vidim ovde :) http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIyODYxOTY1MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDgyMDUyNTE@._V1_SX640_SY720_.jpg Edited December 27, 20159 yr by mustang
December 28, 20159 yr Beowulf: Return to the Shieldlands доста тога ми не смета, попут присуства црнаца и индијаца у нордијској причи, јер је ово ипак пре фантазија него нордијска сага, али неки ликови су ретардирано написани и све има неки треш, али лош треш, вајб... даћу им прилику још једну или две епизоде Edited December 28, 20159 yr by Dionysos
December 29, 20159 yr odgledala prvu sezonu AHS. prvih nekoliko epizoda zanimljivo, posle malo smorili. veceras sledi nastavak.
December 29, 20159 yr evo jedne mini serije idealne za prvi januar. prve dve epizode gledati posle skijaških skokova, a treću uz kafu i kolače posle popodnevne dremke. dobra stara agata kristi. http://www.imdb.com/title/tt3581932/?ref_=nv_sr_1
December 30, 20159 yr the knick legao ko budali samar, presla tri u cugu. hvala na preporuci. interesantan izbor muzike i prija obzirom na epohu
December 31, 20159 yr Meni onaj Jordskott se ne dopada nesto posebno. A tako sam se primio na taj svecki folklor. Ne znam nepojmivo mi je da u sedam 7 epizoda nisam video ni jedan osmeh, skec, foru. Nista cudno, meni je i ovde hajpovani Bron ispod proseka Zavrsio (na silu) gledanje.Jedno preispoljno njesra
December 31, 20159 yr In de gloria, http://www.imdb.com/title/tt0235922/ ima na jutjubu sa engleskim prevodom.