December 21, 20159 yr Jel gledao neko svecki Jordskott? Treba mi nesto neengleski u sporom bindzovanju Fargoa 2Meni dobar. Tako je onaj Fortitude trebao da izgleda da se nisu glupirali
December 22, 20159 yr da li postoji neka serija koja je po kvalitetu i tematici približna homlendu? nemam šta da gledam više :(
December 22, 20159 yr da li postoji neka serija koja je po kvalitetu i tematici približna homlendu? Gotham
December 22, 20159 yr Gotham Hvala. Baciću pogled. Mada, mislio sam više na međunarodnu politiku (a može i unutrašnja), špijunažu ...(hint: house of cards). Edited December 22, 20159 yr by BlackGeorge
December 22, 20159 yr Covert Affairs,ponekad zakacim epizodu na Universal kanalu E ali kakva je to razbibriga jbte...Znaci mozak u teglu i super je sve..
December 22, 20159 yr Hvala. Baciću pogled. Mada, mislio sam više na međunarodnu politiku (a može i unutrašnja), špijunažu ...(hint: house of cards).the honourable woman
December 22, 20159 yr E ali kakva je to razbibriga jbte...Znaci mozak u teglu i super je sve.. to je slogan kompletnog Universal kanala ^_^ : Royal Pains,Fairly Legal,Covert Affairs,neka serija sa australijskom mornaricom.Dobri su Midsomer Murders(samo sto sam gledao svaku epizodu po 5 puta),Monk i donekle Haven Edited December 22, 20159 yr by Zavrzan
December 22, 20159 yr Covert Affairs,ponekad zakacim epizodu na Universal kanalu Tu glumi mala slatka jebozovna plavusica cudnog imena u RL? Nabodem je nekad dok u poluvremenu šaltam kanale.
December 22, 20159 yr mala slatka jebozovna kakav combo prideva ne gledam redovno seriju vec ponekad nabodem epizodu (bila prosle nedelje epizoda gde se pojavljuje Marija Karan kao estonska teniserka)...koliko pratim tek sam pre neki dan provalio da je drugi najbitniji lik u seriji slep
December 22, 20159 yr the honourable woman Ovo deluje interesantno... A bacicu pogled i na jebozovnu.