Frank Pembleton Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Jel gledao neko svecki Jordskott? Treba mi nesto neengleski u sporom bindzovanju Fargoa 2Meni dobar. Tako je onaj Fortitude trebao da izgleda da se nisu glupirali
Kreator Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 da li postoji neka serija koja je po kvalitetu i tematici približna homlendu? nemam šta da gledam više :(
Ajant23 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 da li postoji neka serija koja je po kvalitetu i tematici približna homlendu? Gotham
Kreator Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) Gotham Hvala. Baciću pogled. Mada, mislio sam više na međunarodnu politiku (a može i unutrašnja), špijunažu ...(hint: house of cards). Edited December 22, 2015 by BlackGeorge
Zavrzan Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Covert Affairs,ponekad zakacim epizodu na Universal kanalu
Frank Pembleton Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Covert Affairs,ponekad zakacim epizodu na Universal kanalu E ali kakva je to razbibriga jbte...Znaci mozak u teglu i super je sve..
belch Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Hvala. Baciću pogled. Mada, mislio sam više na međunarodnu politiku (a može i unutrašnja), špijunažu ...(hint: house of cards).the honourable woman
Zavrzan Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) E ali kakva je to razbibriga jbte...Znaci mozak u teglu i super je sve.. to je slogan kompletnog Universal kanala ^_^ : Royal Pains,Fairly Legal,Covert Affairs,neka serija sa australijskom mornaricom.Dobri su Midsomer Murders(samo sto sam gledao svaku epizodu po 5 puta),Monk i donekle Haven Edited December 22, 2015 by Zavrzan
John Coltrane Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Covert Affairs,ponekad zakacim epizodu na Universal kanalu Tu glumi mala slatka jebozovna plavusica cudnog imena u RL? Nabodem je nekad dok u poluvremenu šaltam kanale.
Zavrzan Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 mala slatka jebozovna kakav combo prideva ne gledam redovno seriju vec ponekad nabodem epizodu (bila prosle nedelje epizoda gde se pojavljuje Marija Karan kao estonska teniserka)...koliko pratim tek sam pre neki dan provalio da je drugi najbitniji lik u seriji slep
Kreator Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 the honourable woman Ovo deluje interesantno... A bacicu pogled i na jebozovnu.
Bojan Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Generalna preporuka za Transparent - vrlo dobra serija.
Recommended Posts