Jump to content

O serijama

Featured Replies

fala dobri ljudi

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Zavrsio sinoc The Knick. Preporuke.

Edit: citam sad komentare prethodnih strana, samo da potvrdim da treba biti uporan prvih par epizoda, ali se kasnije itekako isplati. Po meni odlicno svedocanstvo jedne epohe (a opet i nekih vanvremenskih konstanti ljudskog drustva), dosta zanimljivih referenci, i prilicno dobro razradjeni likovi. Bez previse patetike, nepotrebnog mrsomudjenja itd..

Nemam previse slobodnog vremena (vecinu provodim na forumu :) ) i tu i tamo odgledam neku seriju pa sam bas probirljiv. Ali knick je vredelo odgledati.

Edited by urkozamanje

jel prati iko deutchland 83?

samo teofil

i šta kaže?

na pola sezone - solidna, mada malo naivna

prva epizoda. (sami su okacili)

https://www.youtube.com/watch?v=34M2zdLc-2U

Imao sam viska vremena zadnja dva dana pa sam lepo odgledao 5 epizoda.

Vrlo dobro - Odlicno.

Jos jedna varijacija na Paradise Lost temu. Cops vs. Low IQ White Trash,

Ali i pored toga prilicno zabavno.

Lepo odradjeno, montirano, ispricano tako da drzi paznju i povecava interesovanje za svaku sledecu epizodu. Bas kako treba.

Za ljubitelje dokumentaraca ovo je obavezno.

Jinx je (za sada) bolji cisto sto je glavni lik mnogi zanimljiviji. A i prica bizarnija.

i šta kaže?

odlicna

evo prikaza deutschland83 u vremenu

na pola sezone - solidna, mada malo naivna

evo prikaza deutschland83 u vremenu

hvala vama i teofilu

daću joj šansu

:)

Meni to deluje pomalo kao da na osnovu Nikolaja Velimirovića stičeš utisak o Njegoševim delima. Prilično nebulozno...

utisak ću steći kad pogledam seriju. ili bar prvih nekoliko epizoda

:fantom:

Jel gledao neko svecki Jordskott? Treba mi nesto neengleski u sporom bindzovanju Fargoa 2

Imam na hard disku, čeka, ali nemam vremena za to sad. Javi kakvi su utisci.

ja odgledao. nije moja šolja čaja. horor/fantastika.

ljubiteljima žanra se dopada