urkozamanje Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Zavrsio sinoc The Knick. Preporuke. Edit: citam sad komentare prethodnih strana, samo da potvrdim da treba biti uporan prvih par epizoda, ali se kasnije itekako isplati. Po meni odlicno svedocanstvo jedne epohe (a opet i nekih vanvremenskih konstanti ljudskog drustva), dosta zanimljivih referenci, i prilicno dobro razradjeni likovi. Bez previse patetike, nepotrebnog mrsomudjenja itd.. Nemam previse slobodnog vremena (vecinu provodim na forumu :) ) i tu i tamo odgledam neku seriju pa sam bas probirljiv. Ali knick je vredelo odgledati. Edited December 21, 2015 by urkozamanje
Nevernik Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 prva epizoda. (sami su okacili) https://www.youtube.com/watch?v=34M2zdLc-2U Imao sam viska vremena zadnja dva dana pa sam lepo odgledao 5 epizoda. Vrlo dobro - Odlicno. Jos jedna varijacija na Paradise Lost temu. Cops vs. Low IQ White Trash, Ali i pored toga prilicno zabavno. Lepo odradjeno, montirano, ispricano tako da drzi paznju i povecava interesovanje za svaku sledecu epizodu. Bas kako treba. Za ljubitelje dokumentaraca ovo je obavezno. Jinx je (za sada) bolji cisto sto je glavni lik mnogi zanimljiviji. A i prica bizarnija.
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 na pola sezone - solidna, mada malo naivna evo prikaza deutschland83 u vremenuhvala vama i teofiludaću joj šansu :)
Ajant23 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Meni to deluje pomalo kao da na osnovu Nikolaja Velimirovića stičeš utisak o Njegoševim delima. Prilično nebulozno...
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 utisak ću steći kad pogledam seriju. ili bar prvih nekoliko epizoda
ultra plasticni Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Jel gledao neko svecki Jordskott? Treba mi nesto neengleski u sporom bindzovanju Fargoa 2
James Marshall Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Imam na hard disku, čeka, ali nemam vremena za to sad. Javi kakvi su utisci.
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 ja odgledao. nije moja šolja čaja. horor/fantastika. ljubiteljima žanra se dopada
Recommended Posts