December 21, 20159 yr Zavrsio sinoc The Knick. Preporuke. Edit: citam sad komentare prethodnih strana, samo da potvrdim da treba biti uporan prvih par epizoda, ali se kasnije itekako isplati. Po meni odlicno svedocanstvo jedne epohe (a opet i nekih vanvremenskih konstanti ljudskog drustva), dosta zanimljivih referenci, i prilicno dobro razradjeni likovi. Bez previse patetike, nepotrebnog mrsomudjenja itd.. Nemam previse slobodnog vremena (vecinu provodim na forumu :) ) i tu i tamo odgledam neku seriju pa sam bas probirljiv. Ali knick je vredelo odgledati. Edited December 21, 20159 yr by urkozamanje
December 21, 20159 yr prva epizoda. (sami su okacili) https://www.youtube.com/watch?v=34M2zdLc-2U Imao sam viska vremena zadnja dva dana pa sam lepo odgledao 5 epizoda. Vrlo dobro - Odlicno. Jos jedna varijacija na Paradise Lost temu. Cops vs. Low IQ White Trash, Ali i pored toga prilicno zabavno. Lepo odradjeno, montirano, ispricano tako da drzi paznju i povecava interesovanje za svaku sledecu epizodu. Bas kako treba. Za ljubitelje dokumentaraca ovo je obavezno. Jinx je (za sada) bolji cisto sto je glavni lik mnogi zanimljiviji. A i prica bizarnija.
December 21, 20159 yr na pola sezone - solidna, mada malo naivna evo prikaza deutschland83 u vremenuhvala vama i teofiludaću joj šansu :)
December 21, 20159 yr Meni to deluje pomalo kao da na osnovu Nikolaja Velimirovića stičeš utisak o Njegoševim delima. Prilično nebulozno...
December 21, 20159 yr Jel gledao neko svecki Jordskott? Treba mi nesto neengleski u sporom bindzovanju Fargoa 2
December 21, 20159 yr ja odgledao. nije moja šolja čaja. horor/fantastika. ljubiteljima žanra se dopada