Weenie Pooh Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) Čak se i 1 Middle odao kritizerstvu Dobro nam došao, sa zanemarljivim vremenskim zaostatkom. Ne sećam se, u čemu je bio problem sa plaćanjem bolničkih računa u BB? Edited November 24, 2015 by Weenie Pooh
MiddleClass Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 A imam sad gomilu serija na pickboxu. Ne moram da ih skidam, trazim titlove plus ih gledam na tv sto je savrseno. Nabacicu jedan dan spisak pa da ni proberes sta valja. A nije sa placanjem, moja greska, no sto pricaju da se volter kocka te on i zena pisu scenario kako da budu sto uvjerljiviji pred henkom i zenom. Zaradio na ajnc svojim sistemom milion eura. I milo mi je da su napokon i on i dzesi okrvarili ruke jer ovo kako se izvlace tri sezone je sprdnja. Plus njihova moralna kolebanja i preseravanje kako je svijet neoravedan, a oni zive od casnog kuvanja meta. Da se razumijemo, kritikujem seriju sa uvazenog aspetkta kao najbolje ikad.
đorđe geprat Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-34869447 kad smo kod već viđenog a dobrog, stigao mi je u kuću Frost, očekujem Linlija.
Frank Pembleton Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 A imam sad gomilu serija na pickboxu. Ne moram da ih skidam, trazim titlove plus ih gledam na tv sto je savrseno. Nabacicu jedan dan spisak pa da ni proberes sta valja. A nije sa placanjem, moja greska, no sto pricaju da se volter kocka te on i zena pisu scenario kako da budu sto uvjerljiviji pred henkom i zenom. Zaradio na ajnc svojim sistemom milion eura. I milo mi je da su napokon i on i dzesi okrvarili ruke jer ovo kako se izvlace tri sezone je sprdnja. Plus njihova moralna kolebanja i preseravanje kako je svijet neoravedan, a oni zive od casnog kuvanja meta. Da se razumijemo, kritikujem seriju sa uvazenog aspetkta kao najbolje ikad. E kakav je taj pickbox?Onako u koriscenju?Pouzdan , ne stuca?Koliki ti protok zapravo treba da bi mogao komotno to da gledas?
Pokojni Ruxin Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Elementary mi mnogo bolje legao na poziciji opuštene razbibrige nego li blacklist. Ako već gledam klasičan procedural neka bar bude hemije između glumaca, a zašto da ne i malo duha i humora.
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Epizoda sa muvom je najgluplja u istoriji televizije...žali bože što imaš struju
Pokojni Ruxin Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) Rian johnson je režirao tri epizode bb-a, sve tri su među najjačima a poslednja u "trilogiji" i ubedljivo najbolja u celoj seriji (znate koja). Muva je bila prva. Dakle middle nemač pojma Edited November 24, 2015 by Ruxin
Frank Pembleton Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Jel vi verujete da ja jos uvek nisam pogledao niti jednu epizodu BB? Sve se kao spremam da gledam u nekim sumanutim maratonima...
MiddleClass Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 E kakav je taj pickbox?Onako u koriscenju?Pouzdan , ne stuca?Koliki ti protok zapravo treba da bi mogao komotno to da gledas? Pouzdan i ne stuca plus, za sada, besplatan. Meni je protok 20 megabitabajta jebem li ga cega i dobro radi. Iptv je platforma.
MiddleClass Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Jel vi verujete da ja jos uvek nisam pogledao niti jednu epizodu BB? Sve se kao spremam da gledam u nekim sumanutim maratonima... Da nije pickboxa nikad je ne bih pogledao. I gledam je upravo maratonski...
Аврам Гојић Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 "Muva" je valjda najčudnija "bottle" epizoda koju sam ikada gledao (pojam označava epizode snimljene na jednoj lokaciji, sa malim budžetom, ovde su bili prsli sa finansiranjem selidbe seta a morali su nešto da izmajmunišu). Pretpostavljam da je vole oni koji vole da gledaju dinamiku između junaka. Meni je bila beskonačno dosadna, nisu mi ona dvojica dovoljno interesantni i duboki likovi da bi me njihov odnos naročito zanimao, seriju sam gledao zbog radnje a ne zbog karakterizacije.
ultra plasticni Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Po meni se tu najbolje osetilo jedno duboko medjusobno nerazumevanje izmedju njih dvojice. Totalno odsustvo dijaloga. Drugi eklatantan primer slicne tendencije je u Sopranovima: epizoda u sumi i pakao u zacecu izmedju Kristofera i Ralfija
Recommended Posts