Weenie Pooh Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 ja gledo 2 haj kestla, prva obecava, druga pokazuje da nema veze sa knjigom i da ce verovatno biti bulja Ne vidim neku razliku između prve i druge, nisam baš siguran da će biti bulja ali nerviraju me budalasta odstupanja od originala. Na primer, fantastično glupa teza da su Nacisti zabranili Bibliju Ne znam odakle u američkoj pop-kulturi taj trope da je nacistička ideologija = ultraateizam? Svako malo ga onako usput neka budala od scenariste stavi u usta nekom sturmbahnfuhreru...
ToniAdams Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 to se malo pobrkali sa farenhajtom. jebemliga, nesto mi je zasmetalo, sad da me ubijes ne mogu se tacno setiti sta. secam se samo da me je nerviralo ponasanje onog bakija dok su mu ubijali sestru sa familijom i reakcija na taj nemili dogadjaj, intenziteta kao da su mu ogulili farbu sa auta.
Weenie Pooh Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Heh, dobro je bilo kako mu kaže "Ako vam opet zatreba Jevrejin da ga ubijete, znate gde da me nađete!" Dun dun dun! Kao Tarantina da adaptiraju, jbt. A okrutni Japanac samo kaže "Znam." Uopšte, u toj ultimativnoj tiraniji je OK fizički nasrnuti na policajca koji te ispituje, neće ti ništa biti, ispratiće te na ulicu i doviđenja. U današnjoj slobodarskoj US of A kad bi se tako zaleteo na pandura, šanse da ostane živ bile bi mu oko dva promila.
ToniAdams Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 pa sjebo je japosa, pokazao je da mu siru familiju mogu pobiti ali da mu slobodarski duh ne mogu slomiti.
Weenie Pooh Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 ... i za to bi trebalo da je popio metak u čelo. Umesto toga pustili su ga zbog ne znamo čega, "you've suffered enough" Kao, potamanićemo samo pola jevrejske porodice a drugu polovinu puštamo da slobodarski odleprša jer smo humani fašisti. (Obaška to što su kod Dicka u japansku polovinu Amerike pokušavali da prebegnu Jevreji iz istočne upravo da bi preživeli.)
Frank Pembleton Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 http://youtu.be/1iphllcTYOs Ovde treba videti kako je Skorceze hendlovao Mika, jer ako nije onda je ovo neopevano sranje verovatno...
John Coltrane Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Ne znamo sta cemo pa udri u vesele 60te, 70te, 80te. Koji je po redu ovo projekat da se cese o blisku nam povijest (mislim na zadnjih par godina i pojave hipsteraja)?
ducca Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Zakleo bih se da je imao svoju temu, no dobro: 17.12.15. Trosatna poslednja voznja.
Frank Pembleton Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Nego kakav je onaj The Brink jel gledao neko?
Calavera Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Ljubitelji Rona Swansona koji ne gledaju Fargo o-ba-vezno da odgledaju ovu poslednju epizodu! Pisem ovde jer takvi verovatno ne prate glavnu temu, a ja sam dobar covek ^_^
Bright Billy Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Nego kakav je onaj The Brink jel gledao neko? zabavno, al nista spec.
Frank Pembleton Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 zabavno, al nista spec. Znaci moze kao razonoda nije smaranje?
Recommended Posts