Sludge Factory Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Druga sezona je taksa od prve, bar u prve dve epizode, trecu jos nisam pogledao. Ali serija je zanimljiva. Dobar prikaz epohe, dobra muzika, kamera, gluma solidna. Nije groundbreaking, ali nije gubljenje vremena. A i Bonova cerka je simpaticna :D
Ryan Franco Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Prati li ko "The Leftovers"? Tapatalk Pratim ja. Odlično je. Razmišljam se da pokrenem topik.
Ajant23 Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ti bi samo na analizu likova, koji su odmah nestali i kojih većina nije pomenuta ni imenom, mogao sam da napišeš stotinjak hiljada postova, a kamoli da pređeš na psihoanalizu dva deblja drveta i jednog pametnog telefona...
Ryan Franco Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 onog što je upao u šolju? odlična epizoda sinoć btw. pop je fenomenalan. pomalo jeziv ali fenomenalan.
Ajant23 Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Gledao sam samo prve dve epizode i prekinuo. Ali, gledao sam Tomorrowland. Pa, ako hoćeš, možemo o tome...
gervasius twinkleminkleson Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Sad provalih da Walking Dead ide u 7. sezonu
scab Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Ash Vs Evil Dead mi već posle pilota omiljena nova serija! očekivao da smešno/strašno/akcija kombo neće uspeti da se prenese u 2015. ali savršeno funkcioniše. od ostalih lepih stvari, you're the worst prirasla srcu, bob's burgers nikad bolji, fargo drugom sezonom srećom nije postao true detective, a limitless ne mogu da prestanem da gledam iako znam koliko je besmislen.
ToniAdams Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 ja nisam nesto preodusevljen, suvise mi nekako lici na kvazigrajndhaus i rodrigezovo zajebavanje, a premalo na ivl ded. al ne odustajem svakako.
luba Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 da gledam taj limitless? nije tupav ko wd? leftovers mi isto spektakl, a tek fargo, hilarijus sto bi rekli mladi. ok, mozda neljubiteljima koena nema smisla nikakvog, ali ovaj baja ko da im je treci brat. i ted denson taman fino ostario za novog dadlija smita.
ToniAdams Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 ja sam bas bas ljubitelj koena i prvu sezonu farga nisam mogao da odgledam, bas mi nije imalo ikakvog smisla.
luba Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 o, pa nije tako, ali navikla sam da budem otpadnica u svetu serija. prvi fargo mi je bio divan skroz, vise itonov nego džoelov, a druga sezona, obrnuto. i tek sad nema smisla, ali je fenomenalno zabavno. grasrut potpuni i divno mi je sto je fan prevazisao nerdom i napravio seriju u cast idola. tako bi i ja da znam. a ne rece mi toni, da gledam taj limitless ili cu opet da se nerviram?
ToniAdams Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 prvi fargo se trudi svim silama da bude koeni, a to onda vrlo brzo postane dosadno. drugi verovatno necu doziveti da pogledam :(
gone fishing Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Pratim ja. Odlično je. Razmišljam se da pokrenem topik. - muzika u ovoj drugoj sezoni je odlična (barem po mojoj proceni, jednog antisluhiste ) radnja je razvučena a šerifova ćerka je
Milosh76 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 LEGENDS se vratio, malo su nabacali svasta nesto u prvoj epizodi druge sezone. Valja to sad raspetljati...
Recommended Posts