Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Cini mi se da sam video najavu danas na fox-u za homeland.

Hvala.

Koliko sam shvatio, naš fox emituje utorkom. Dakle, kreće 6.10. U USA se emituje nedeljom, dva dana ranije.

Poslao tapatalk

Posted

Pogledao 3 pilota danas

Blindspot - može da bude interesantna razbibriga ako ne useru sa zapletima™. 

Vec su dve epizode emitovane - nije lose za sada, mada mi je malo klimavo ovo njeno konstantno "ja moram da budem tu/idem tamo..."

Valja.

Interesantna je ova prva epizoda 3. sezone, pogotovo kraj... videcemo gde li ce da ide odavde...

Posted

Show Me a Hero (2015)

Uglavnom, bezveze. U početku je još i podnošljivo zbog nivoa produkcije, i relativno je i zabavno uprkos brojnim problemima. Kako odmiče, sve je bleđe, i još slabije, i dosadno...

Sve u svemu, smućkaj pa prospi...

Posted

Je l' valja serija po imenu Blacklist?

Gotivan mi je James Spader (jer je gramofondžija) al', spadam u one koji smatraju da je serija loša ako ima više od četiri epizode.

Pa, eto....ne znam da l' da gledam....

Ja je gledam sa zadovoljstvom. U gornjem kvalitetu mejnstrim serija namenjenih najširoj publici.

Posted

ja nisam izdrzala vise od dve tri epizode. preglumljuju opako, pogotovo spejder, isforsirano mi delovalo.

Posted

Show Me a Hero (2015)

Uglavnom, bezveze. U početku je još i podnošljivo zbog nivoa produkcije, i relativno je i zabavno uprkos brojnim problemima. Kako odmiče, sve je bleđe, i još slabije, i dosadno...

Sve u svemu, smućkaj pa prospi...

meni su pocetak i kraj bas dobri, a centralne epizode su dosadne, sa ravnim likovima koji ostanu nepovezani do same zavrsnice

ovo mi je bas tipicna hbo-ovska dramska serija, ima nesto brojgelovsko u sebi sto ne volim

Posted

Gotham (2014)

Pustio seriju da se nakupi do početka druge sezone, ako je dočeka. Sada sam gledao prve četiri epizode i vrlo prijatno me je iznenadilo. Nastavljam svakako dalje, pa da vidim kuda ide.

Pišem o njoj ovde umesto na topicu o superherojima zato što Gordon nije superheroj...

Posted

jebemti srecu i nesrecu, skino prve dve, pojavile se na kijosku, al nema titlova :(

a francuski znam dojaja, ucio u skoli, znaci znam bonzur i u e l metro.

jebemti.

Titlovi su tu :)

Posted

Poslednja epizoda rika i mortija, a i kompletna druga sezona... :O

Kakva godina za odraslu animaciju sa brutalnim bojackom i ovim ludačkim harmonovim čedom :Hail:

Gotov i review za ovu sezone. Tu se nema šta mnogo prokomentarisati osim da je konstantno od samog starta jedna od najboljih stvari na televiziji i zaslužuje dalekooo veću popularnost.

Posted

ovim ludačkim harmonovim čedom :Hail:

пре је то ројландово чедо

Posted (edited)

пре је то ројландово чедо

Stoji, ali računam ovako je lakše prodati ovim grešnicima što ne gledaju :fantom:

A rikara i morti i nisu baš zapalili ppp koliko bi trebalo :(

Edited by Ruxin
Posted (edited)

Imamo li temu o Serial? Upravo slušam petu epizodu. Čoveče koja zamršenost. Ovo je mnogo jače od Jinxa.

Edited by McCabe
Posted

Rachel "Fuck Me Ray Bradbury" Bloom ima autorski TV debi, premijera sledećeg ponedeljka :jerry:

https://www.youtube.com/watch?v=djSnfvxosGY

Koncept deluje negledljivo, ali ko zna, na papiru nije baš zvučalo primamljivo ni gledati dva neuspešna kantri muzičara sa Novog Zelanda u Njujorku... doduše FOTC su imali luksuz uglavljivanja svojih postojećih pesama u epizode pa je prva sezona bila odlična, a druga kad su morali da pišu nove - malo do umereno meh. Ovde će se izgleda krenuti od te meh faze.