October 1, 20159 yr Prve sezone ima, druge jos nema... mozda neko pocne...strpljenja, molicu lepo :D Inace, veceras nova sezone The Blacklist, u nedelju Homeland... uskoro i Fargo Edited October 1, 20159 yr by Milosh76
October 1, 20159 yr Da li će fox da daje homeland? Poslao tapatalk Cini mi se da sam video najavu danas na fox-u za homeland.
October 2, 20159 yr jebemti srecu i nesrecu, skino prve dve, pojavile se na kijosku, al nema titlova :( a francuski znam dojaja, ucio u skoli, znaci znam bonzur i u e l metro. jebemti. ne mogu da nađem te prve dve? ako može pomoć, pošto jedva dočekah ovu drugu sezonu.
October 2, 20159 yr Je l' valja serija po imenu Blacklist? Gotivan mi je James Spader (jer je gramofondžija) al', spadam u one koji smatraju da je serija loša ako ima više od četiri epizode. Pa, eto....ne znam da l' da gledam....
October 2, 20159 yr skino ih sa kikesa da li su očekivanja bila preterana, ali mi prva epizoda nije na nivou 1.sezone. Mada možda grešim.
October 2, 20159 yr Je l' valja serija po imenu Blacklist? Gotivan mi je James Spader (jer je gramofondžija) al', spadam u one koji smatraju da je serija loša ako ima više od četiri epizode. Pa, eto....ne znam da l' da gledam.... Sasvim ok razbibriga
October 2, 20159 yr Pogledao 3 pilota danas Code Black - meni interesantno. Neki mračni ER. Dosta realna. Blindspot - može da bude interesantna razbibriga ako ne useru sa zapletima. Kvantiko - jak adut makar za ovu sezonu.