September 28, 20159 yr @Pečorin Pa nije. Pogledaj svideće ti se. Edited September 28, 20159 yr by Moća
September 28, 20159 yr Francuski 4400? nista slicno. Odgledao sam tri epizode i deluje odlicno. meni je zaista odlicno, iako po zavrsetku nece ipak puno toga biti reseno. sto sad ustvari ima i smisla, buduci da je dugo vazilo da nece biti 2. sezone. puno ozbiljnih pitanja i tema nacinje. a gluma je, makar po mom skromnom, nesto najbolje u poslednje vreme vidjeno na teveu. o muzici da ne pricam. Posle 16 sezona CSI Las Vegas ode u penziju. :( doduse nisam ni znao da je jos ziv, u svakom sl. jedini csi koji sam mogao gledati.
September 28, 20159 yr @Pečorin Pa nije. Pogledaj svideće ti se. nista slicno. a osnovna premisa deluje maltene isto. hvala, stavlja se na listu
September 28, 20159 yr Gravity falls je super, posebno ako imate klince preporučujem za porodično gledanje. Ja nemam klince
September 28, 20159 yr :( doduse nisam ni znao da je jos ziv, u svakom sl. jedini csi koji sam mogao gledati. +1 rip ja prestala da gledam kad je grisom otišao, on mi bio simpatija
September 29, 20159 yr Odgledah Show me a hero. Oću da mi se vrati 5 sati i kusur života natrag. bože sačuvaj koliko je dosadno. Da nije bilo onog tvista na kraju slomio bi i TV i kompjuter. Ovako samo hejtujem.
October 1, 20159 yr jos malo, jos malo jebemti srecu i nesrecu, skino prve dve, pojavile se na kijosku, al nema titlova :( a francuski znam dojaja, ucio u skoli, znaci znam bonzur i u e l metro. jebemti. Edited October 1, 20159 yr by ToniAdams
October 1, 20159 yr jebemti srecu i nesrecu, skino prve dve, pojavile se na kijosku, al nema titlova :( a francuski znam dojaja, ucio u skoli, znaci znam bonzur i u e l metro. jebemti. Taman da pitam - kako cemo za titlove :(