*edited by mod Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 meni ded set bolji od black mirrora ja ne mogu Blek Miror da gledam ko komplet seriju vec svaku epizodu pojedinacno. Ima dobrih i losih ali generalno serija je jako dobra i poteze prilicno zanimljiva pitanja.
Frank Pembleton Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Jel neko gledao ovaj Spooks film na šta liči? Meni je serija bila dojaja žao mi da gledam ako su sjebali... poslato sa WC šolje by BVK
Milosh76 Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ako nadjes dobar torrent i prevod koji se poklapa za film Spooks, salji na PP
Bogotac Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Jel neko pazljivije pratio Davincijeve demone,vredi li to gledati?
Haralampije Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 jos malo, jos malo osim neke kao atmosfere i muzike vrlo tanka I sezona Jel neko pazljivije pratio Davincijeve demone,vredi li to gledati? moze da se gleda ali ne ocekuj previse,sasvim solidno za ubivanje vremena
*edited by mod Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Ja odgledao pola Narcosa i za sada prilicno dobro vozi. Jeste da su uzeli malo umetnickih sloboda u prici ali dobro i sami se pozivaju na magicni realizam. Nascimento i Oberyn daleko ispred svih po glumi. Glavnog glumca su ocigledno birali samo po fotkama.
Calavera Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Vratila se Liga, druga i treca epizoda odlicne ^_^ Sedma sezona vec jebote, kako to vreme leti...
Ajant23 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Od onoga zbog čega su Heroji bili istovremeno hvaljeni a zapravo bili bezveze Disney je napravio jesenji program. Čini mi se da će Blindspot biti važnija premijera na NBC-ju... Mada, mene je Disney toliko razočarao da samo pljujem, onako...
mammy two shoes Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 onima koji gledaju this is england preporučujem kuriozitete: pesma iz serije dokumentarac o autoru pesme
Uskebasi Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Jel gledao neko ove vaskrsle Heroje? Ja sam probao i odgledao 10-ak minuta, pa odustao.
marv Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Mislim ja ne kapiram - kako je moguće da se toliko ljudi loži na ovo? Zašto bi to neko radio, kao da je žica neki etalon kvaliteta? +100 Jel neko pazljivije pratio Davincijeve demone,vredi li to gledati? ne vredi, tesko sranje, jedino sto valja u seriji je riba koja lici na angelinu
Gylfi Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ajme, koliko sam se samopovredio gledajuci Homeland nakon sjajnih The Fall i Show me a Hero. Nego, vredi li uopste gledati cetvrtu sezonu posle onog kolapsa u trecoj? Onako nesto urusavajuce nisam video od Skofilda i burazera mu u vanzatvorskim sezonama. Iscitah skoro stotinu tapatalknih mera Homeland topica, ali da ne spojlujem ako cetvorka kojim slucajem valja.
Recommended Posts