Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

sons of anarchy, krenulo ozbiljno!Henri ROlins mega car, opiceni nacista...sinoc back2back 6 komata dok mi jaja nisu otpala...

Posted

homicide life on the streetstavio sam da se skida posto ste je nahvalili

Posted (edited)

to pod utiskom Žice, a? ja sam je gledao, a sada razmišljam ponovo.. Mada se plašim kako će sada da mi izgleda, ponajpre posle Sajmonovih "poznijih radova".Uzgred, pogledao neko "žicastu" Sajmonovu mini-seriju "The Corner"? Dobila i nagrade i svašta.http://en.wikipedia.org/wiki/The_Corner

Edited by Buck Naked
Posted
to pod utiskom Žice, a? ja sam je gledao, a sada razmišljam ponovo.. Mada se plašim kako će sada da mi izgleda, ponajpre posle Sajmonovih "poznijih radova".
Izgledace odlicno. ;)
Uzgred, pogledao neko "žicastu" Sajmonovu mini-seriju "The Corner"? Dobila i nagrade i svašta.http://en.wikipedia.org/wiki/The_Corner
Nisam gledao, ali cuh od ljubitelja ostalih Sajmonovih radova da je dobra.
Posted

ja gledao homicide nakon wire-a. jebiga, primjeti se razlika u kvalitetu, no doubt. i dalje homicide rastura, samo ne koliko wire.a the corner je odlican. jedino je bilo problematicno skoncentrisati se na radnju, a ne na prepoznavanje glumaca iz the wire.a ima ih barem 7, ovako po sjecanju :)

Posted
Prve dve epizode FFa su bile zanimljive, al treca... skandalozni uzas.Ocekivao sam je sa delimicnim nestrpljenjem, a smorio sam se kao jazavac. Nisam ni zavrsio epizodu.
Poslednji minut je najbolji, otkriva se nešto.
Posted
Uzgred, pogledao neko "žicastu" Sajmonovu mini-seriju "The Corner"? Dobila i nagrade i svašta.
Naravno...
Posted

zavrsio curb your enthusiasm, sad moram da gledam neke intervjue i slicno.i feel his pain...

Posted

pogledao i cetvrti flash forward. konacno se nesto desilo, na samom kraju. sve prije toga, totalni smor - nastavili su sa flashbackovima, kao da smo nesposobni zapamtiti ono sto ionako ponavljaju 100 puta po epizodi. bradati elektrichar/lijecheni alkoholichar i klinka me najvise nerviraju.

otac autisticnog klinca koji zivi sa penelope [ili kako god se zove u ovoj seriji] u buducnosti je umjesan u izazivanje blackouta. a njegov nadredjeni je dominic monaghan [aka charlie]

Posted

Ne zelim da budem general posle bitke, ali bilo je 95% jasno da je Simko upleten u prljave rabote.

Jos jedna dosadna epizoda. Ljudi su se odlucili da prave dramu od neceg sto po logici stvari ne bi trebalo da izlazi iz akcionih i triler voda.Nadam se ubrzanju, bar na nivou onog iz prve dve epizode.

Posted
a the corner je odlican. jedino je bilo problematicno skoncentrisati se na radnju, a ne na prepoznavanje glumaca iz the wire.a ima ih barem 7, ovako po sjecanju :)
Ja tako gledao Oz posle Wire! I istu teškoću osećao! Denijels postao reggae undercover pandur na heroinu, bokte!
zavrsio curb your enthusiasm, sad moram da gledam neke intervjue i slicno.i feel his pain...
Curb je majstorija nad majstorijama. Aj tamo izučestvuj na topiku o Larry Davidu!
Posted

Meni je bilo baš o-kej da gledam te glumce iz The Wire u The Corneru... Baš, baš o-kej... Daju nešto dodatno u utisku. Osećaš da ih nešto spaja, njihove likove razbacane u dva socijalna identiteta oličene u sasvim različitim likovima: neke potencirane u jednoj i sasvim skrajnute u drugog drami... Snažni doživljaj kao da je neko samo promešao karte između dve serije... Sve ostalo kao da je isto: to dublje u njima i to oko njih...I, mislim da The Corner i treba gledati tako unatraške, nakon The Wirea... Sve postaje dvosmerno na pravi način...

Posted

Kada uđem u ovu sobu i vidim da dominiraju topici o farmi, velikom bratu, survivoru 2.0, peščaniku, templovmegacaru, sere mi se.

Posted

FF bezveze, 40 minuta sranja i na kraju kao nesto poluzanimljivo. Sa Herojima sam izdrzao 2 sezone, ovde pitanje da li cu docekati kraj prve.