Mp40 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 sons of anarchy, krenulo ozbiljno!Henri ROlins mega car, opiceni nacista...sinoc back2back 6 komata dok mi jaja nisu otpala...
Кристофер Лумумбо Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 homicide life on the streetstavio sam da se skida posto ste je nahvalili
Buck Naked Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 (edited) to pod utiskom Žice, a? ja sam je gledao, a sada razmišljam ponovo.. Mada se plašim kako će sada da mi izgleda, ponajpre posle Sajmonovih "poznijih radova".Uzgred, pogledao neko "žicastu" Sajmonovu mini-seriju "The Corner"? Dobila i nagrade i svašta.http://en.wikipedia.org/wiki/The_Corner Edited October 11, 2009 by Buck Naked
Sludge Factory Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 to pod utiskom Žice, a? ja sam je gledao, a sada razmišljam ponovo.. Mada se plašim kako će sada da mi izgleda, ponajpre posle Sajmonovih "poznijih radova".Izgledace odlicno. ;)Uzgred, pogledao neko "žicastu" Sajmonovu mini-seriju "The Corner"? Dobila i nagrade i svašta.http://en.wikipedia.org/wiki/The_Corner Nisam gledao, ali cuh od ljubitelja ostalih Sajmonovih radova da je dobra.
gervasius twinkleminkleson Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ja gledao homicide nakon wire-a. jebiga, primjeti se razlika u kvalitetu, no doubt. i dalje homicide rastura, samo ne koliko wire.a the corner je odlican. jedino je bilo problematicno skoncentrisati se na radnju, a ne na prepoznavanje glumaca iz the wire.a ima ih barem 7, ovako po sjecanju :)
Lrd Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Prve dve epizode FFa su bile zanimljive, al treca... skandalozni uzas.Ocekivao sam je sa delimicnim nestrpljenjem, a smorio sam se kao jazavac. Nisam ni zavrsio epizodu.Poslednji minut je najbolji, otkriva se nešto.
Ajant23 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Uzgred, pogledao neko "žicastu" Sajmonovu mini-seriju "The Corner"? Dobila i nagrade i svašta.Naravno...
kurdi Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 zavrsio curb your enthusiasm, sad moram da gledam neke intervjue i slicno.i feel his pain...
gervasius twinkleminkleson Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 pogledao i cetvrti flash forward. konacno se nesto desilo, na samom kraju. sve prije toga, totalni smor - nastavili su sa flashbackovima, kao da smo nesposobni zapamtiti ono sto ionako ponavljaju 100 puta po epizodi. bradati elektrichar/lijecheni alkoholichar i klinka me najvise nerviraju. otac autisticnog klinca koji zivi sa penelope [ili kako god se zove u ovoj seriji] u buducnosti je umjesan u izazivanje blackouta. a njegov nadredjeni je dominic monaghan [aka charlie]
nixolaus Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ne zelim da budem general posle bitke, ali bilo je 95% jasno da je Simko upleten u prljave rabote. Jos jedna dosadna epizoda. Ljudi su se odlucili da prave dramu od neceg sto po logici stvari ne bi trebalo da izlazi iz akcionih i triler voda.Nadam se ubrzanju, bar na nivou onog iz prve dve epizode.
Buck Naked Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 a the corner je odlican. jedino je bilo problematicno skoncentrisati se na radnju, a ne na prepoznavanje glumaca iz the wire.a ima ih barem 7, ovako po sjecanju :)Ja tako gledao Oz posle Wire! I istu teškoću osećao! Denijels postao reggae undercover pandur na heroinu, bokte!zavrsio curb your enthusiasm, sad moram da gledam neke intervjue i slicno.i feel his pain...Curb je majstorija nad majstorijama. Aj tamo izučestvuj na topiku o Larry Davidu!
Ajant23 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Meni je bilo baš o-kej da gledam te glumce iz The Wire u The Corneru... Baš, baš o-kej... Daju nešto dodatno u utisku. Osećaš da ih nešto spaja, njihove likove razbacane u dva socijalna identiteta oličene u sasvim različitim likovima: neke potencirane u jednoj i sasvim skrajnute u drugog drami... Snažni doživljaj kao da je neko samo promešao karte između dve serije... Sve ostalo kao da je isto: to dublje u njima i to oko njih...I, mislim da The Corner i treba gledati tako unatraške, nakon The Wirea... Sve postaje dvosmerno na pravi način...
Filipenko Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kada uđem u ovu sobu i vidim da dominiraju topici o farmi, velikom bratu, survivoru 2.0, peščaniku, templovmegacaru, sere mi se.
Feindouno Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 FF bezveze, 40 minuta sranja i na kraju kao nesto poluzanimljivo. Sa Herojima sam izdrzao 2 sezone, ovde pitanje da li cu docekati kraj prve.
Recommended Posts