Kelt Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 mali offtopikdanas u manježu do mene sedi lik koji večera sa bežičnim slušalicama i gleda 'alo 'alo na prenosivom plejeru
Takeshi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 (edited) Flash Forward moze da se gleda, odradjena je odlicno... ali, za sada vrlo ziheraski (agenti, hirurzi... ceka se advokat). Videcemo kuda ide glavni zaplet. Nedostaje im malo "ostrine" u idejama, ili barem dubljeg zalazenja u zanrove. Mada, najava trece epizode obecava: "...An imprisoned Nazi claims to have knowledge about the blackouts..." ^_^ Veceras pocinje novi South Park. Edited October 8, 2009 by Takeshi
jms_uk Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Flash Forward moze da se gleda, odradjena je odlicno...meni smeta sto su svi glumci nekako 'drveni'....
Takeshi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 meni smeta sto su svi glumci nekako 'drveni'....Vecina moze da prodje, samo me zbunjuje Dzozef Fajns u glavnoj ulozi. On jeste jedan od poznatijih u kastingu, ali je bas naporan. Mada, sinula mi je odlicna ideja... to je zato sto on u zapletu postaje negativac! -_-
gervasius twinkleminkleson Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 petkom.tj, prakticno nocas, ali sutra kod nas 'izlazi', odnosno pojavljuje se na torrentima. kao i fringe i it's always sunny :)
dare... Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 (edited) "Čari" ponovo na Foxu u matine terminu od 15.30h Upravo idu...07.00h repriza za školsku omladinu i dokone roditelje... ;) Edited October 8, 2009 by dare...
Feindouno Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 petkom.tj, prakticno nocas, ali sutra kod nas 'izlazi', odnosno pojavljuje se na torrentima. kao i fringe i it's always sunny :)Hm... moracu onda nesto trece da nadjem za midweek
ducca Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Jbg, kraj 6. sezone Entourage, odgledah tek veceras. Finale s masom celebsa, Ari briljira kao uvek! Nastavak sledi...
nbg4ever Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Meni je cela sezona bila malo slabija. Mislim, jebali ih relationshipsi. Lloyd objasnio
mandingo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Idi na neki host sajt. Tamo ih ima jos od jutros. Rapidshare, megaupload, netload linkovi. Svakako brze od torrenta. Ako hoces mogu da ti posaljem linkove na PM.
Feindouno Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 moze nesto sto nije rs i megaupload ako imas posto sa ovog bijednog kablovskog neta ne mogu da skidam nista sa doticnih.
Feindouno Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Hvala jos jednom.Valjda ce da izdrzi net sat bez pucanja... to mi i jeste glavni problem pa zato uglavnom skidam sa torenata.
Recommended Posts