Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Bila premijera za medije večeras, obećava

1600cc0f6d8faf3b83de24acf66bdf2a.jpg

Posted (edited)

Na FOX sajtu , prvu epizodu mogu da vide samo gledaoci iz USA i NATO vojnici  ...  :mad:

Edited by Geo
Posted

Ili ako imaš plaćen USA dns :)

Posted

Wayward Pines je korektan, ali...Slične premise smo gledali ne znam koliko petrliona puta i do kraja serije stvarno treba da bude nešto mega neočekivano da bi se isplatilo uloženo.

Drugo, monstruozni kast ipak smeta. To su sve vrhunski, harizmatični glumci i jednostavno svakom pojavom kradu kadar i onda ne mogu da odigraju šta je trebalo da bude u seriji. Mada, možda je sve samo preterivanje, jer je tek prva epizoda.

Videćemo, ja ću sigurno gledati još par komada, ali pošto je u pitanju Šlajmajan, 100% se ništa neće desiti do kraja.

Posted

Ascension (2014)

Kada se uzme u obzir da je ovo mini-serija kanala SyFy i da su očekivanja prirodno mala, ovo je ispalo solidno.

Posted (edited)

Gledao dve epizode,tesko gubljenje vremena  :fantom:

Edited by Haralampije
Posted

Za ljubitelje skandinavskih krimica - The Team. Dansko/belgijsko/nemacka. Prostitucija, istocnoevropska mafija, milion likova, svasta nesto. 8 epizoda ima, glavnu ulogu igra Lars Mikkelsen (Forbrydelsen, Borgen, House of Cards).

Posted

Gledao dve epizode,tesko gubljenje vremena  :fantom:

Naravno da je gubljenje vremena, ali je kvalitetnije od Broena i Fortituda...

Posted

Za ljubitelje skandinavskih krimica - The Team. Dansko/belgijsko/nemacka. Prostitucija, istocnoevropska mafija, milion likova, svasta nesto. 8 epizoda ima, glavnu ulogu igra Lars Mikkelsen (Forbrydelsen, Borgen, House of Cards).

nesto je ne vidim na kioscima

Posted

nesto je ne vidim na kioscima

Traži pod origanalnim imenom
Posted

priznajem da sam glup i da ne uspevam da nadjem originalno ime

Posted

ima na kikesu, al ne nadjoh titlove?

Posted

The Team je originalno ime, ono pise na spici, a ovde je pod njim pustaju na TV-u, samo su izgleda Danci promenili, a pod tim danskim je lakse naci na trafikama. :)

Prve 4 epizode su mi bile bas dobre, onda naredne 3 nesto slabije, nadam se da poslednja sledece nedelje nece razocarati. Plus za poliglote: u svakoj epizodi se govori 6-7 jezika.

Koga zanima nesto svedsko krimi/natrpirodno, moze da proba sa Jordskott.

Posted

Mord uden grænser

hvala. doduse, to ime sam nasao, al ni njega ne vidim na kiosku pa rko mozda sam se zajebo nesto.