Geo Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Rekao bih zanimljiva serija u najavi ... https://www.youtube.com/watch?v=QmFPf7I0Jlc
mandingo Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) dakle m night smarac je stigao i na male ekrane... great. doduse, impresivnu glumacku ekipu su skupili. ne znam kako uklapaju julet i terensa koji glume i u drugim serijama. Edited April 20, 2015 by mandingo
Arkadija Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Rekao bih zanimljiva serija u najavi ... I ja sam to pomislila kada sam videla najavu, sve do momenta kada iskoči ime M Night Something. Kakvi su mu inače filmovi, ne očekujem da ovo bude gledljivo. Jeste da su tu ozbiljna glumačka imena, ali to je danas već uobičajeno, kad su svi utekli na televiziju.
Geo Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ne znam, vecinu filmova nisam gledao od doticnog, ali mi je recimo " sesto culo " bio zanimljiv filmic.
Dionysos Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ne znam, vecinu filmova nisam gledao od doticnog, ali mi je recimo " sesto culo " bio zanimljiv filmic. шесто чуло је ок док не премоташ филм било заправо или у глави и укапираш да има гомила ствари које немају смисла ако је брус нежив, нпр. сцена кад он са кевом чека малог... како је ушао, како је комуницирао и слично, онда како је уопште куповао хлеб и цигаре или проводио дан за даном да га сви игноришу итд. итд.
Geo Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Naravno da sam sve to primetio, ali opet film mi se svideo, ili bolje receno zanimljiv mi je i pored svih svojih mana ...
scab Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ejmi se vraća večeras! jedva čekam! i odmah joj odobrili i treću sezonu!
archi Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Better Call Saul se ispostavio kao Veliki, Veliki zakon. Krenuo je onako nenametljivo, polako, čak se činilo da će se malo pogubiti, ali je ispao jako dobar. Serija koja se ispostavila kao Velika keva je Banshee. Super odabir likova, svaki lik odradio sve maksimalno, a žene ove serije su svakako - najlepše žene na televiziji. Dakle - B A N S H E E.
garcia Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Rekao bih zanimljiva serija u najavi ... https://www.youtube.com/watch?v=QmFPf7I0Jlc procitao knjigu zbog ovog trejlera :D
garcia Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 I kakva je? Ja je kupio isto zbog trejlera :D dobra premisa ali stil mi se nije dopao. cepka rečenice kako bi poentirao i koristi jebene opise za svaku sitnicu.
Staklena Brada Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Aaaa! Opasno izgleda ovaj trejler! Nadam se da je i sama serija na nivou.
Lrd Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 разбија како је добра серија о палестинско јеврејском зекању са Меги Џилијенхол има доста добре, модерне Лекареовштине Better Call Saul se ispostavio kao Veliki, Veliki zakon. Krenuo je onako nenametljivo, polako, čak se činilo da će se malo pogubiti, ali je ispao jako dobar. Serija koja se ispostavila kao Velika keva je Banshee. Super odabir likova, svaki lik odradio sve maksimalno, a žene ove serije su svakako - najlepše žene na televiziji. Dakle - B A N S H E E. Niko nikad nije čuo za ove serije. Večna misterija, kao i search opcija, jer se zna - ko koristi search, umreće u najstrašnijim mukama.
Recommended Posts