Ajant23 Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Trebalo je da pretpostavim da Bloodline (2015– ) čim se na forumu retko pominje. Gledao sam sad prve četiri epizode, vrlo prijatni utisci...
mammy two shoes Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 ^ i kako odmiče, ubrzava se i biva sve bolja. ja sam pogledala deset epizoda, ostale su mi još tri.
Malvo Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Nisam u stanju da pogledam finale American Horror Story S04. Da li sam propustio nešto epohalno? limunadasto.
stoka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 (edited) Zahvaljujući B92, koji manijački vergla seriju "Dva i po muškarca" u krug, čovek shvati koji je promašaj od glumca ovaj ešton kučer. Pa veću harizmu ima klinac što je glumio alanovog sina ... kučer je nulta improvizacija, u stvari on glumi apdejtovanu verziju alanovog sina. Ovaj je ekstremno glup, on ekstremno inteligentan, ali su obojica na isti način emocionalno i socijalno nezreli ... I to seriju čini beskrajno dosadnom ... Dakle, totalni raspad serije posle Šinovog odlaska. Očajnički pokušaj sa masovnim uvođenjem novih likova, čitava ženska "prva postava" serije "According to Jim" preselila se ovde, ali to je samo poguralo kola ove serije nizbrdo ... Zaista se ne pamti kad je jedna serija, posle kadrovskih promena u glumačkom kadru, toliko drastično devalvirala u ideji i kvalitetu ... Edited April 8, 2015 by stoka
Frank Pembleton Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Da sad mu i zenu uglavili u seriju sa sve aluzijama na vesele 70.
stoka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 то се још увек снима?! Ne, srećom, shvatili su da je glupo (u stvari, srozao im se rejting) ... Bila je ideja da se Šin pojavi u poslednjoj epizodi, ali ih je odjebao. Pa su smislili da ga "uvedu" u epizodu, tako što su snimali sa leđa nekog obučenog u njegovu garderobu ...
archi Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Fortitude počeo da se gubi u širini ideja. Biće zanimljivo kako će da ga razmrse. Možda tek od S02. Kako su počeli, ladno, tko to zna.
Dionysos Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 ово би могло бити интересантно https://www.youtube.com/watch?v=15lfITfxMDI
Blojler Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 istog dana premijera druge sezone True Detectiva i ovih Ballersa, Hanibal na leto, bice svasta za gledati. +1 za Bloodline, Sem Separd je najjaci filmski cale ikad.
nemoderisani Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 nikad bolje proleće što se tiče serija. nema čega nema.
Haralampije Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 jel gledao neko ovo? http://www.imdb.com/title/tt3322312/ respektabilnih 9,4
Recommended Posts