Ryan Franco Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 (edited) Nisam u stanju da pogledam finale American Horror Story S04. Da li sam propustio nešto epohalno? Edited March 24, 2015 by McCabe
Geo Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 segsi skali :) Posle Kalifornikacije, imacu trip "sta ceka ovaj sto ne opali Skali" ...
189- Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 ne znam gde bih ovo, mozda ovde http://transmission.blogs.topgear.com/2015/03/25/bbc-releases-statement-on-clarkson/
Zico Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Extras Upravo pocela na pink 2 poslednja epizoda druge sezone.
Sludge Factory Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Koga zanima, Halt and Catch Fire se vraca 31. maja. Cameron and Donna reboot their lives in exclusive clip from the new season of Halt and Catch Fire
Dionysos Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 ателстан показао шта викиншки живот уради за трбушне мишиће... мада лоша ми та сцена трчања рагнару, 'рагнаре рагнаре, нашо сам исуса'
Geo Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Otvorio sam topic, mislim da zasluzuje serija (sama tema iste) da ima posebnu temu ... @Diony Da , ta scena je malo naivna
Staklena Brada Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 The Wire mi je bila omiljena serija jako dugo vremena i mislio sam da je nenadmasiva, sve dok nisam video Hannibala! To mije sad omiljena serija u ovom zlatnom dobu serija. Ne znam kako da vam opisem moje odusevljenje, sad mi je ona nenadmasiva, navuko sam se kao najgori dzanki i umro sam vec 10 puta od kako cekam 3. sezonu. U krizi sam uzeo da pratim druge serije, nasao sam neke odlicne koje pratim sada ali nisu mi na nivou Hannibala: The Killing - 3. najbolja koja sam gledao, perverzija od serije, tu je odmah uz The Wire. Inace prerada danske ili svedske serije. Inace nordijci su kraljevi triler drama, bas kidaju. The Americans I par komercijalnih kao Marco Polo, The Blacklist, Ray Donovan i Game Of Thrones. Zaboravio sam i starije HBOove klasike kao Sopranosi i OZ, to su isto vrh serije. House je isto vrh.
Fins fleet Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ja... Za 4 epizode se maltene nista nije desilo. Al dacu joj joj sansi jos koju. Ubise couch tuner :o Ima li ko neki drugi izvor piratskih streamova?
Weenie Pooh Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Završila se druga sezona Black Sails, meni i dalje vrlo dobro, ali ne mogu da ne prikenjam bar malo: 1) Ne mogu da prihvatim da pirati uzimaju zarobljenike. Usred krvavog masovnog pokolja u borbi za prevlast nad brodom, nekako se dogovore da bude minimum žrtava ne jednom nego dva puta (Kad originalna posada izgubi kontrolu nad brodom, i kad je povrati). To su jebeni pirati! Koji će im moj zarobljenici, posebno ako nemaju dovoljno ljudi za visoko-rizičnu akciju u kojoj se nalaze? Odakle im ideja da odvoje desetak da čuvaju zarobljenike?! 2) Kad se Flintova ekipa najzad oslobodi, u teškom su sranju - pola ih je zaginulo boreći se protiv Vejnove posade, dva engleska broda im se približavaju, u luci je haos - a ipak se njih desetak nacrta u Silverovoj operacionoj sobi da mu pruže moralnu podršku tokom amputacije
steins Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 ja moram nešto da vam priznam ... navukao sam se na Kastla. Pravi je dragulj. Ovako se prijatno nisam iznenadio još od Burn Noticea.
mustang Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 ja moram nešto da vam priznam ... navukao sam se na Kastla. Pravi je dragulj. Ovako se prijatno nisam iznenadio još od Burn Noticea. omg!!!! ovo je soooo cute
Recommended Posts