nemoderisani Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Black Sails razbija. Meni je legla i prva sezona, svidja mi se sto ima politike i spletkarenja, to uvek dobro dodje uz sex, pirate i rokenrol. Retko mi se desi da me uhvati guilt trip sto gledam seriju ili film preko kioska za dz, ali bude mi zao Black Sails jer ne znam kolko je popularno, a cini mi se da su se solidno iskeshirali da ono naprave.
Weenie Pooh Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Jeste odlično, ali mene malo nervira što toliko gnjave oko legitimizacije i slizavanja sa Engleskom kad svi znamo da se to neće desiti. Kao da planiraju da se Flint dokopa onog blaga i zakopa ga na ostrvu tamo negde u šestoj sezoni...
Ajant23 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 A, u dvanaestoj sezoni će se otkriti da se zaliv u kome se pristaje na ostrvo sa blagom zove Michael...
Ajant23 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) Ne, taj Michael, već Michael Bay, producent serije... Ilustracija: - Gde je blago? - Bay Michael, Michael Bay... I to... Edited March 15, 2015 by Ajant23
steins Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Gallipoli - War Documentary hosted by Jeremy Irons, published by Cinema Epoch in 2008 - English narration Turkey's Hidden Truths The Digger Gallipoli Submarine Gallipoli - The Untold Stories The Gallipoli Catastrophe Gallipoli - The Frontline Experience ja gledam seriju i dopada mi se. par dana pre nego što se serija pojavila, gledala sam dokumerac o galipolju na viasathistory i podsetila se istorijskog konteksta, tako da sada znam šta gledam. evo gore linkova za različite dokumentarce. daj neki link za Ironsa. Može i na PP
Dionysos Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 па овај масакр сељака, конкретно сцена са мртвом девојчицом у блату, што рекоше у саут парку смрт је најмање смешна кад се догоди деци
Geo Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 A to, jbg, rani srednji vek ... Inace u ovoj epizodi , gotovo sve scene koje su se desavale su Skandinaviji su mi bile totalno bez veze, posebno deo sa Laghertom .... p.s. Jel pogledao neko te necenzurisane epizode ?
Recommended Posts