Jump to content

O serijama

Featured Replies

Black Sails razbija. Meni je legla i prva sezona, svidja mi se sto ima politike i spletkarenja, to uvek dobro dodje uz sex, pirate i rokenrol. Retko mi se desi da me uhvati guilt trip sto gledam seriju ili film preko kioska™ za dz, ali bude mi zao Black Sails jer ne znam kolko je popularno, a cini mi se da su se solidno iskeshirali da ono naprave.

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Jeste odlično, ali mene malo nervira što toliko gnjave oko legitimizacije i slizavanja sa Engleskom kad svi znamo da se to neće desiti. Kao da planiraju da se Flint dokopa onog blaga i zakopa ga na ostrvu tamo negde u šestoj sezoni...

A, u dvanaestoj sezoni će se otkriti da se zaliv u kome se pristaje na ostrvo sa blagom zove Michael...

tumblr_mlzcg2L6b71rj86vjo1_500.gif

Ne, taj Michael, već Michael Bay, producent serije...

Ilustracija:

- Gde je blago?

- Bay Michael, Michael Bay...

I to...

Edited by Ajant23

Gallipoli - War Documentary hosted by Jeremy Irons, published by Cinema Epoch in 2008 - English narration

ja gledam seriju i dopada mi se. par dana pre nego što se serija pojavila, gledala sam dokumerac o galipolju na viasathistory  i podsetila se istorijskog konteksta, tako da sada znam šta gledam.

evo gore linkova za različite dokumentarce. 

daj neki link za Ironsa. Može i na PP

siblings 

meni smesno. 

кренуо и комјунити  :fantom:

ово је била хеви сцена у викинзима  :mellow:

Gledao neko Bloodlines?

ово је била хеви сцена у викинзима  :mellow:

?

па овај масакр сељака, конкретно сцена са мртвом девојчицом у блату, што рекоше у саут парку смрт је најмање смешна кад се догоди деци

A to, jbg, rani srednji vek  ... Inace u ovoj epizodi , gotovo sve scene koje su se desavale su Skandinaviji su mi bile totalno bez veze, posebno  deo sa Laghertom ....

p.s. Jel pogledao neko te necenzurisane epizode ? 

Otkrio sam Kastla  :pera:

Novi Poldark mi izgleda odlicno.