boshoku Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Da li je gledao neko pilot serije Empire (2015– )? jebeno sranje, mislim da sam već rekao elem, mojne gubiš vreme
Ajant23 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Nisi mi odgovorio na sva pitanja. A, naravno, da Lee Daniels i u šali premašuje 70 posto tvojih favorita...
steins Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Da ponovim i ja pitanje sa potpitanjima: evo ti odgovor - nije. U pitanju je bulja od serije koja računa da će da zaradi pare na konto trenutnog muzičkog mejnstrima.
Ajant23 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Ma, naravno da računa čim je Fox u pitanju... Dva plus dva su pet, sedi jedan, itd...
steins Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 (edited) ljudi, šta je ovo Returned? pa ovo je neki Lost revisited!! Edited March 13, 2015 by steins
Lrd Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 ljudi, šta je ovo Returned? pa ovo je neki Lost revisited!! To je rimejk Les Revenents. Ne pada mi napamet da gledam nikad*. *osim ako ne dobijem neku ubedljivu preporuku da je rimejk nova serija, a la Shameless ili Office. za returned cu da sacekam uinijev review. :D Vini nam je nešto u kanalu ovih dana. :( Nadajmo se da će se oporaviti do plej-ofa.
mandingo Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 oporavice se uini, dve zadnje sezone losta je preziveo. inace, ajant je u pravu, jebeni network tv je govno. cak i ove marvel i dc serije nisu u stanju da naprave kako treba.
Ajant23 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Ajant je uglavnom u pravu, ali njegova razmišljanja nisu išla u smeru kojem si mu pripisao... Kako bilo, sada videh American Crime, je li gledao to iko?
boshoku Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Ajant je uglavnom u pravu, ali njegova razmišljanja nisu išla u smeru kojem si mu pripisao...
Geo Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) Jel raspolozen neko da otvori "Vikings" topic ? Edited March 15, 2015 by Geo
steins Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Ko voli ratne serije - pojavilo se Galipolje. Meni se svidja.
mammy two shoes Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Gallipoli - War Documentary hosted by Jeremy Irons, published by Cinema Epoch in 2008 - English narration Turkey's Hidden Truths The Digger Gallipoli Submarine Gallipoli - The Untold Stories The Gallipoli Catastrophe Gallipoli - The Frontline Experience ja gledam seriju i dopada mi se. par dana pre nego što se serija pojavila, gledala sam dokumerac o galipolju na viasathistory i podsetila se istorijskog konteksta, tako da sada znam šta gledam. evo gore linkova za različite dokumentarce.
Amos Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Black Sails, druga sezona stvarno odlicna. Svaka epizoda sa cliffhangerom, sex, pirati, rokenrol, za razliku od prve gde im je trebalo 7 jebenih epizoda da se maknu sa one mrtve plaze da bi u 8oj videli prvu peglu.
Recommended Posts