Garnirung Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 zavrsio prvu sezonu utopije. sjajno, uzivancija Taman odgledaj prequel tj. prvu epizodu druge (tu ima dosta objašnjenog) i onda...jbg :( Prilično se raspada do kraja
Garnirung Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Ma slobodno odgledaj prvu, ona je prequel, radnja je pomerena ispred početka serije, odnosno objašnjava, ko, šta, kako i tako to. A tu je i ona segsi ridjokosa iz GOTa ^_^ A posle, kako hoćeš, ja sam bio rešen da završim, nije mi mnogo 5-6 epizoda
Valk Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Psihotično se drogiram Vikingsima (how unexpected!) Razmišljam da poskidam necenzurisane epizode i da se zatvorim u stan na nekoliko dana.
boshoku Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 ja pokušah vikinge, stvarno - stigao jedva do s01e04 :( al zato pratim hawaii five-0, dilea <_<
jms_uk Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 gledam the mentalist, to mi kool I ja, ali nema vise.
boshoku Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 promaklo mi pa odgledah svih 7 sezona u kratkom periodu odlična serija - ono, mozak na ler; dobre epizode; fina hemija između dvoje glavnih aktera... šta ćeš više :)
Geo Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Psihotično se drogiram Vikingsima (how unexpected!) Razmišljam da poskidam necenzurisane epizode i da se zatvorim u stan na nekoliko dana. Sta , postoji i to ?
*edited by mod Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Ok mislio sam da ovo nikad neću pitati ali kakva je ovo serija na HRTu? Neki romanticarski pogled na 80te. jedni sviraju u SKCu sa Ekvom, drugi pokušavaju da uđu na meč zvezda-dinamo a treći bi da pojebe Sladjanu Milosevic.
raindelay999 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 WTF Jeremy Clarkson, Top Gear host, suspended by BBC after 'fracas'http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-31824040
Skyhighatrist Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ma prete mu već duže vreme u BBCu da će da ga nogiraju, mnogo kenja i džapa se sa svima... sad je izgleda malkice preterao.
Recommended Posts