March 8, 201510 yr zavrsio prvu sezonu utopije. sjajno, uzivancija Taman odgledaj prequel tj. prvu epizodu druge (tu ima dosta objašnjenog) i onda...jbg :( Prilično se raspada do kraja
March 8, 201510 yr Ma slobodno odgledaj prvu, ona je prequel, radnja je pomerena ispred početka serije, odnosno objašnjava, ko, šta, kako i tako to. A tu je i ona segsi ridjokosa iz GOTa ^_^ A posle, kako hoćeš, ja sam bio rešen da završim, nije mi mnogo 5-6 epizoda
March 8, 201510 yr Psihotično se drogiram Vikingsima (how unexpected!) Razmišljam da poskidam necenzurisane epizode i da se zatvorim u stan na nekoliko dana.
March 8, 201510 yr ja pokušah vikinge, stvarno - stigao jedva do s01e04 :( al zato pratim hawaii five-0, dilea <_<
March 8, 201510 yr promaklo mi pa odgledah svih 7 sezona u kratkom periodu odlična serija - ono, mozak na ler; dobre epizode; fina hemija između dvoje glavnih aktera... šta ćeš više :)
March 9, 201510 yr Psihotično se drogiram Vikingsima (how unexpected!) Razmišljam da poskidam necenzurisane epizode i da se zatvorim u stan na nekoliko dana. Sta , postoji i to ?
March 9, 201510 yr Ok mislio sam da ovo nikad neću pitati ali kakva je ovo serija na HRTu? Neki romanticarski pogled na 80te. jedni sviraju u SKCu sa Ekvom, drugi pokušavaju da uđu na meč zvezda-dinamo a treći bi da pojebe Sladjanu Milosevic.
March 10, 201510 yr WTF Jeremy Clarkson, Top Gear host, suspended by BBC after 'fracas'http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-31824040
March 10, 201510 yr Ma prete mu već duže vreme u BBCu da će da ga nogiraju, mnogo kenja i džapa se sa svima... sad je izgleda malkice preterao.