Jump to content

O serijama

Featured Replies

zavrsio prvu sezonu utopije. 

sjajno, uzivancija

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

zavrsio prvu sezonu utopije. 

sjajno, uzivancija

Taman odgledaj prequel tj. prvu epizodu druge (tu ima dosta objašnjenog) i onda...jbg :(

Prilično se raspada do kraja

a jebiga, ne znam jel da pocinjem uopste

Ma slobodno odgledaj prvu, ona je prequel, radnja je pomerena ispred početka serije, odnosno objašnjava, ko, šta, kako i tako to.

A tu je i ona segsi ridjokosa iz GOTa ^_^

A posle, kako hoćeš, ja sam bio rešen da završim, nije mi mnogo 5-6 epizoda

oke, gledam taj prikvel svakako.

Psihotično se drogiram Vikingsima (how unexpected!)

Razmišljam da poskidam necenzurisane epizode i da se zatvorim u stan na nekoliko dana.

ja pokušah vikinge, stvarno - stigao jedva do s01e04 :(

al zato pratim hawaii five-0, dilea <_<​ 

gledam the mentalist, to mi kool

I ja, ali nema vise.

promaklo mi pa odgledah svih 7 sezona u kratkom periodu

odlična serija - ono, mozak na ler; dobre epizode; fina hemija između dvoje glavnih aktera... šta ćeš više :)

Psihotično se drogiram Vikingsima (how unexpected!)

Razmišljam da poskidam necenzurisane epizode i da se zatvorim u stan na nekoliko dana.

Sta , postoji i to ? 

Aha!

Ok mislio sam da ovo nikad neću pitati ali kakva je ovo serija na HRTu? Neki romanticarski pogled na 80te. jedni sviraju u SKCu sa Ekvom, drugi pokušavaju da uđu na meč zvezda-dinamo a treći bi da pojebe Sladjanu Milosevic.

Ima i posebnu temu ovdje, baci pogled

Ma prete mu već duže vreme u BBCu da će da ga nogiraju, mnogo kenja i džapa se sa svima... sad je izgleda malkice preterao.