scab Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 ja se držim onog next-episode.net. još podesio sve na dan kasnije pa mi izbacuje taman kad se pojavi na netu a ne kad se emituje. one koje ubaciš u svoju listu budu istaknute, ali ostavi baš sve po danima. a sad odoh da gledam 'unbreakable kimmy schmidt', konačno izašla na netflixu cela sezona!
jms_uk Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 epguides.com/grid Sent from my iTelephone using Tapatalk
steins Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 odlgedao nekoliko epizoda Followinga - jel prati još neko? Ja ne znam kako će se razvijati ovo ali za sada je suludo glupo - for fak sejk klub psihotičnih obožavalaca Edgara Alana Poa koji je na tajnoj misiji.... Kevin Bejkon ne liči ni na šta, kao Ken je sa svim onim plastičnim operacijama. Plus, bilo bi bolje da su zamenili kasting - da je Bejkon psihopata a onaj drugi - onaj drugi.
Lrd Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 odlgedao nekoliko epizoda Followinga - jel prati još neko? Ja ne znam kako će se razvijati ovo ali za sada je suludo glupo - for fak sejk klub psihotičnih obožavalaca Edgara Alana Poa koji je na tajnoj misiji.... Kevin Bejkon ne liči ni na šta, kao Ken je sa svim onim plastičnim operacijama. Plus, bilo bi bolje da su zamenili kasting - da je Bejkon psihopata a onaj drugi - onaj drugi. Pisao sam ja malo na krimi topiću i ranije ovde. Neshvatljivo, ali neshvatljivo glupa i besmislena serija, ali ja sam evo počeo i treću sezonu, jebeme nenormalna.
Frank Pembleton Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Radi posao. Hvala.Mislim da na prijevodionlajn ima kalendar
ducca Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Pisao sam ja malo na krimi topiću i ranije ovde. Neshvatljivo, ali neshvatljivo glupa i besmislena serija, ali ja sam evo počeo i treću sezonu, jebeme nenormalna. +1 Najavljena kao next big thing ali totalno razocarenje. Ja izdrzao 4-5 epizoda. Lrd zasluzuje orden od Tome direkt sto je izdrzao ovoliko. Stavise ozbiljno sam se sokirao kad procitah da je serija izdrzala do trece sezone.
mustang Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ponekad se pitam od cega taj covek zivi i ima li socijalni zivot? Ovisnik o serijama, bukvalno....ovaj moj komentar visr naginje na brigu nego na kritiku
Lrd Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ponekad se pitam od cega taj covek zivi i ima li socijalni zivot? Ovisnik o serijama, bukvalno....ovaj moj komentar visr naginje na brigu nego na kritiku Što kaže Homer Simpson - ah, slatko saželjenje. Gde bi moj ljubavni život bio bez toga?
boshoku Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 pominjan je black sails - jbt, koji treš od serije, stalno ffw-ordujem, ali i dalje skidam, bolid ima takvih još dosta - modern family, suits, the originals... just to name a few
Weenie Pooh Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Kako koji treš - pa onaj praaavi, kvalitetan, sexy treš
James Marshall Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Ček, vidim da je to Starz produkcija (ili Stars) je li to znači da je to naaki Spartak na vodi?
boshoku Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 zaboravih the 100, gotham i scandal - bulja gledam the mentalist, to mi kool
Recommended Posts