Frank Pembleton Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Da li neko planira da gleda CSI CYBER, prva epizoda sutra? :) http://www.imdb.com/title/tt3560060/?ref_=fn_al_tt_1 Ja se borim i sa ovim postojećim koje su sjebali...Nemam živaca
steins Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) Interesantna serija krenula - Critical Neka vrsta britanske verzije ERa. Samo što je glavni glumac onako, Hausolik. Vrlo detaljna i tačna, rekao bih. Imali su odlične konsultante. Interesantno je da je pravljena u nekoj vrsti real-tajma - svaka epizoda traje sat vremena - to je onaj "zlatni sat" koji je kritičan u spasavanju traumatizovanih pacijenata. Igra onaj crnja iz Hodajućih Mrtvaca. Vrlo zabavno. Edited March 5, 2015 by steins
Weenie Pooh Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 (edited) Sustigao sam odbegli Black Sails i odlično mi je iako se malo toga sećam iz prve sezone. Primer za udžbenike kako maksimalno nabudžiti seriju sex sex sexy sex sadržajem a da ne ispašta sve ostalo. Likovi su zanimljivi i raznoliki, dijalozi su dosta dobro napisani, čak je i akcija odlično režirana. Navikao sam se i na to da su svi lepi i zdravi i savršenih zuba, nigde ni naznake skorbuta. Jedino mi i dalje smeta što drve o nekakvoj reputaciji koju Flint kao nosi (iz Treasure Island) a ne prikazuju nam bukvalno ništa od toga. "The things you've done, my gawd!" i slične primedbe se odnose na to što je ubio svog prvog oficira koji je hteo da ga smeni, big fucking deal. Previše ga slikaju kao nekakvog izmučenog dobricu. Zato je njegov rival Charles Vane onaj praaavi old school badass kapetan pirata Mada su moji favoriti za sada ipak Jack Rackham i njegove sidekickice. Edited March 6, 2015 by Weenie Pooh
katamaran Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Mozzart in the jungle vec emitovana cela prva sezona? Deluje mi kao ok zabava za deset dana.
jms_uk Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Da li neko planira da gleda CSI CYBER, prva epizoda sutra? :) http://www.imdb.com/title/tt3560060/?ref_=fn_al_tt_1 Krsh. Bar ova prva epizoda.
gervasius twinkleminkleson Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 (edited) Krsh. Bar ova prva epizoda. Šokiran sam. Naslov je obecavao. Edited March 7, 2015 by gervasius twinkleminkleson
nemoderisani Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Sustigao sam odbegli Black Sails i odlično mi je iako se malo toga sećam iz prve sezone. Primer za udžbenike kako maksimalno nabudžiti seriju sex sex sexy sex sadržajem a da ne ispašta sve ostalo. Likovi su zanimljivi i raznoliki, dijalozi su dosta dobro napisani, čak je i akcija odlično režirana. Navikao sam se i na to da su svi lepi i zdravi i savršenih zuba, nigde ni naznake skorbuta. Jedino mi i dalje smeta što drve o nekakvoj reputaciji koju Flint kao nosi (iz Treasure Island) a ne prikazuju nam bukvalno ništa od toga. "The things you've done, my gawd!" i slične primedbe se odnose na to što je ubio svog prvog oficira koji je hteo da ga smeni, big fucking deal. Previše ga slikaju kao nekakvog izmučenog dobricu. Zato je njegov rival Charles Vane onaj praaavi old school badass kapetan pirata Mada su moji favoriti za sada ipak Jack Rackham i njegove sidekickice. Odlična serija, pirati, nasilje, seks, spletke, politika, sve to na sunčanom ostrvu. Jedna od omiljenih trenutno.
Weenie Pooh Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 (edited) Ovo bi moglo i na sebriliti drul, ali ne znam ih van te serije tako da... Edit: Takođe... https://www.youtube.com/watch?v=LBE2420XhUQ Edit 2: A za vas ostale... Edited March 7, 2015 by Weenie Pooh
marv Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Da li neko planira da gleda CSI CYBER, prva epizoda sutra? :) http://www.imdb.com/title/tt3560060/?ref_=fn_al_tt_1 nisam gledao ali ne secam se da jedan pilot dobio ovakve lose ocene
Lrd Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ajd' još jednom - gde na netu mogu da vidim koje serije se emituju kojim danima? Ne radi Eztv, pa nemam kontrolu. Ali, ne ono da sam unosim šta da gledam i to, nego tipa - Thursday: to, to, to; Friday: to, to, to, itd.
Lrd Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 E jeste, ali ga nije bilo par dana. Svejedno, pitanje stoji, za daleko bilo. :)
Recommended Posts