February 26, 201510 yr samo da dodam utisak da mi je Mad Men najsavšenija serija koju sam gledao /posle 24/ - niti jedan nepotreban dijalog, niti jedan lik suvišan, niti jedna scena besmislena. /sa izuzetkom onog Donovog nomadisanja po Kaliforniji - čiju svrhu, makar za sada ne vidim/.
February 27, 201510 yr ja mislio to umrlo pre bar 10 god. sramim se priznati ali ona dabar pomocnica mi bila uvek simpa
February 27, 201510 yr Koja je to sezona? Ja sam krenuo ispočetka jer nisam znao gde sam stao, i nedavno završio četvrtu.
February 27, 201510 yr Treci serijal vikinga se popravlja u trecoj epizodi. Generalno su im te psihodelicne epizode ubedljivo najzanimljiviji deo.
February 27, 201510 yr Koja je to sezona? Ja sam krenuo ispočetka jer nisam znao gde sam stao, i nedavno završio četvrtu. Sesta, ova sto sad ide.
February 27, 201510 yr ja mislio to umrlo pre bar 10 god. sramim se priznati ali ona dabar pomocnica mi bila uvek simpa dobro je da se sramis, znaci jos ima nade za tebe :D
February 27, 201510 yr Treci serijal vikinga se popravlja u trecoj epizodi. Generalno su im te psihodelicne epizode ubedljivo najzanimljiviji deo. U trecoj epizodi? Gdje ima treca, kod mene tek druga isla?
February 27, 201510 yr u nedelju 1. marta kreće 'Poslednji čovek na svetu' koji je uradio Vil Forte sa 'LEGO Movie' dvojcem.... danas su se pojavile unapred-recenzije, prilično su pohvalne http://youtu.be/ZmHZLjL_tVY
February 28, 201510 yr Sesta, ova sto sad ide. Upravo sam ekspresno odgledao petu, i odlična je. Osim što su trivijalizovali meni omiljenu Carol/Cheryl/Charlene/kakogod...