November 13, 201410 yr +1 gledala sam prvu epizodu. nastaviću da gledam sa uživanjem. počela je druga sezona the fall.
November 13, 201410 yr Uhvatih na HRT pre koje vece BBC-ev "The Fall". Gillian Anderson lovi serijskog ubicu u Belfastu, radnja prati paralelno istragu i predatora i njegov zivot. Mozda sam ja sucker za ovakve serije ali upih svih 5 epizoda. Danas krece S02 ako imdb ne laze. http://www.imdb.com/title/tt2294189/?ref_=nv_sr_1 Edited November 13, 201410 yr by ducca
November 13, 201410 yr Uhvatih na HRT pre koje vece BBC-ev "The Fall". Gillian Anderson lovi serijskog ubicu u Belfastu, radnja prati paralelno istragu i predatora i njegov zivot. Mozda sam ja sucker za ovakve serije ali upih svih 5 epizoda. Danas krece S02 ako imdb ne laze. http://www.imdb.com/title/tt2294189/?ref_=nv_sr_1 E, pa hvala. Razglabali smo o Fallu i Skalinom akcentu da l' ovde da l' na Britancima. Ali pošto sezona ima samo šest epizoda, sačekaću sve. Mada, nije da ne vlada 1 uzbuđenje.
November 13, 201410 yr jedna rec southland Sinoc u epizodi Losta, Cooper sa brcicima isto u policijskoj patroli. :)
November 13, 201410 yr Olive Kitteridge deluje zanimljivo. Jel ima samo jednu sezonu?aha. miniserija, 4 ure i to je to. sve više mislim da je miniserija najbolji tv format. više vremena da se štošta ispriča nego u jednom filmu, a izbegnu se svi nedostaci rastezanja i silovanja materijala kad se fura 5-6 sezona.
November 13, 201410 yr Oz na HRT-u je bilo jedno od boljih televizijskih iskustava dok torenti nisu zaživjeli i poboljšao se kvalitet protoka. Serija za sva vremena.
November 13, 201410 yr aha. miniserija, 4 ure i to je to. sve više mislim da je miniserija najbolji tv format. više vremena da se štošta ispriča nego u jednom filmu, a izbegnu se svi nedostaci rastezanja i silovanja materijala kad se fura 5-6 sezona. Jes ali s druge strane, gust je kad nesto pratis godinama ili odgledas 100 epizoda za 5 dana. Cak i kad ima [ozbiljne] nedostatke.
November 14, 201410 yr oke, to zvuci oke :) Bukvalno BOLESNO dobra. Calavera je lepo opisao. Odgledaj 2 epizode i videces sam.