Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

+1

gledala sam prvu epizodu. nastaviću da gledam sa uživanjem.

počela je druga sezona the fall.

Posted

Olive Kitteridge deluje zanimljivo. Jel ima samo jednu sezonu?

Posted (edited)

Uhvatih na HRT pre koje vece BBC-ev "The Fall". Gillian Anderson lovi serijskog ubicu u Belfastu, radnja prati paralelno istragu i predatora i njegov zivot. Mozda sam ja sucker za ovakve serije ali upih svih 5 epizoda. Danas krece S02 ako imdb ne laze. 

http://www.imdb.com/title/tt2294189/?ref_=nv_sr_1 

Edited by ducca
Posted

Uhvatih na HRT pre koje vece BBC-ev "The Fall". Gillian Anderson lovi serijskog ubicu u Belfastu, radnja prati paralelno istragu i predatora i njegov zivot. Mozda sam ja sucker za ovakve serije ali upih svih 5 epizoda. Danas krece S02 ako imdb ne laze. 

http://www.imdb.com/title/tt2294189/?ref_=nv_sr_1 

E, pa hvala. Razglabali smo o Fallu i Skalinom akcentu da l' ovde da l' na Britancima. Ali pošto sezona ima samo šest epizoda, sačekaću sve. Mada, nije da ne vlada 1 uzbuđenje.

Posted

jedna rec

southland 

Sinoc u epizodi Losta, Cooper sa brcicima isto u policijskoj patroli. :)

Posted

Olive Kitteridge deluje zanimljivo. Jel ima samo jednu sezonu?

aha. miniserija, 4 ure i to je to.

sve više mislim da je miniserija najbolji tv format. više vremena da se štošta ispriča nego u jednom filmu, a izbegnu se svi nedostaci rastezanja i silovanja materijala kad se fura 5-6 sezona.

Posted

Oz na HRT-u je bilo jedno od boljih televizijskih iskustava dok torenti nisu zaživjeli i poboljšao se kvalitet protoka. Serija za sva vremena.

Posted

olive kitteridge odlična. preporuka.

Posted

aha. miniserija, 4 ure i to je to.

sve više mislim da je miniserija najbolji tv format. više vremena da se štošta ispriča nego u jednom filmu, a izbegnu se svi nedostaci rastezanja i silovanja materijala kad se fura 5-6 sezona.

Jes ali s druge strane, gust je kad nesto pratis godinama ili odgledas 100 epizoda za 5 dana. Cak i kad ima [ozbiljne] nedostatke.

Posted

oke, to zvuci oke :)

Bukvalno BOLESNO dobra. Calavera je lepo opisao. Odgledaj 2 epizode i videces sam.