Sir Oliver Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Sequestered "A jury is sequestered in a hotel while deliberating a court case with massive implications." Triler-zabava spakovana u dvadesetak minuta po epizodi.
barrcode Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 ladno sam se jutros poplašio kada sam čuo zvuk Vespe. juče pogledao i poslednju epizodu prve sezone Gomore... najbolja serija u poslednjih godinu dana.
steins Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 ladno sam se jutros poplašio kada sam čuo zvuk Vespe. juče pogledao i poslednju epizodu prve sezone Gomore... najbolja serija u poslednjih godinu dana. u gde ovo ima da se pazari?
barrcode Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 u gde ovo ima da se pazari? ima u Zalivu gusara. (utisnuti) titlovi su užasni doduše, ali.... jbte ali kako je ono dobro!
Čutura Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 da, steta sto je prevod sa nnapulitana tako rudimentaran..
darling Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 imate bibisijev hardkodid engleski kod snouvajtera u zalivu pirata.
Čutura Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 ne znam dal je neko vec pominjao Chasing Shadows vrlo dobra mini serija, blago autisticni detektiv i socijalna radnica resavaju slucajeve nestalih osoba, dve epizode po jednom slucaju. + ima i srpskih titlova ma prijevodima..
mammy two shoes Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 izgleda da neće biti loše. engleska mini serija missing. pogledala sam prvu epizodu. preostale 4 će biti emitovane u novembru. http://www.imdb.com/title/tt3877200/?ref_=nv_sr_1
Bright Billy Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 jel gledo neko the affair? http://www.imdb.com/title/tt2699110/?ref_=rvi_tt
Weenie Pooh Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Gledao ja, zanimljiv gimmick ima, pratiću dalje pa da vidimo da li ima i nešto više od toga. Wire reunion na relaciji McNulty - Rawls je čudno gledati.
steins Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Gledao ja, zanimljiv gimmick ima, pratiću dalje pa da vidimo da li ima i nešto više od toga. Wire reunion na relaciji McNulty - Rawls je čudno gledati. šta je gimmick?
Lrd Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Kak'i ste smarači. Gimmick je fora kojom se privlači pažnja, nešto neobično što prati likove, a što je u suštini nebitno za priču, već služi da se privuku gledaoci, ili da autor ispolji svoje nerdstvo. Može da bude baš svašta i prilično je širok pojam, pa može da se odnosi na skoro bilo šta. Ali, nisam (još) gled'o seriju pa ne znam na šta Vini misli.
Recommended Posts