Jump to content

O serijama

Featured Replies

Sequestered

"A jury is sequestered in a hotel while deliberating a court case with massive implications."

Triler-zabava spakovana u dvadesetak minuta po epizodi.

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

ladno sam se jutros poplašio kada sam čuo zvuk Vespe.

juče pogledao i poslednju epizodu prve sezone Gomore... najbolja serija u poslednjih godinu dana.

ladno sam se jutros poplašio kada sam čuo zvuk Vespe.

juče pogledao i poslednju epizodu prve sezone Gomore... najbolja serija u poslednjih godinu dana.

u gde ovo ima da se pazari? 

u gde ovo ima da se pazari? 

ima u  Zalivu gusara. (utisnuti) titlovi su užasni doduše, ali.... jbte ali kako je ono dobro!

da, steta sto je prevod sa nnapulitana tako rudimentaran..

imate bibisijev hardkodid engleski kod snouvajtera u zalivu pirata. 

moze link na pm?

ne znam dal je neko vec pominjao

Chasing Shadows

vrlo dobra mini serija, blago autisticni detektiv i socijalna radnica resavaju slucajeve nestalih osoba, dve epizode po jednom slucaju.

+ ima i srpskih titlova ma prijevodima..

Gledao ja, zanimljiv gimmick ima, pratiću dalje pa da vidimo da li ima i nešto više od toga. Wire reunion na relaciji McNulty - Rawls je čudno gledati.

Gledao ja, zanimljiv gimmick ima, pratiću dalje pa da vidimo da li ima i nešto više od toga. Wire reunion na relaciji McNulty - Rawls je čudno gledati.

šta je gimmick?

+1

To ti je malogradjanstina.

Kak'i ste smarači.

Gimmick je fora kojom se privlači pažnja, nešto neobično što prati likove, a što je u suštini nebitno za priču, već služi da se privuku gledaoci, ili da autor ispolji svoje nerdstvo. Može da bude baš svašta i prilično je širok pojam, pa može da se odnosi na skoro bilo šta. Ali, nisam (još) gled'o seriju pa ne znam na šta Vini misli.