October 23, 201410 yr Sequestered "A jury is sequestered in a hotel while deliberating a court case with massive implications." Triler-zabava spakovana u dvadesetak minuta po epizodi.
October 27, 201410 yr ladno sam se jutros poplašio kada sam čuo zvuk Vespe. juče pogledao i poslednju epizodu prve sezone Gomore... najbolja serija u poslednjih godinu dana.
October 27, 201410 yr ladno sam se jutros poplašio kada sam čuo zvuk Vespe. juče pogledao i poslednju epizodu prve sezone Gomore... najbolja serija u poslednjih godinu dana. u gde ovo ima da se pazari?
October 27, 201410 yr u gde ovo ima da se pazari? ima u Zalivu gusara. (utisnuti) titlovi su užasni doduše, ali.... jbte ali kako je ono dobro!
October 27, 201410 yr ne znam dal je neko vec pominjao Chasing Shadows vrlo dobra mini serija, blago autisticni detektiv i socijalna radnica resavaju slucajeve nestalih osoba, dve epizode po jednom slucaju. + ima i srpskih titlova ma prijevodima..
October 30, 201410 yr izgleda da neće biti loše. engleska mini serija missing. pogledala sam prvu epizodu. preostale 4 će biti emitovane u novembru. http://www.imdb.com/title/tt3877200/?ref_=nv_sr_1
November 1, 201410 yr Gledao ja, zanimljiv gimmick ima, pratiću dalje pa da vidimo da li ima i nešto više od toga. Wire reunion na relaciji McNulty - Rawls je čudno gledati.
November 1, 201410 yr Gledao ja, zanimljiv gimmick ima, pratiću dalje pa da vidimo da li ima i nešto više od toga. Wire reunion na relaciji McNulty - Rawls je čudno gledati. šta je gimmick?
November 1, 201410 yr Kak'i ste smarači. Gimmick je fora kojom se privlači pažnja, nešto neobično što prati likove, a što je u suštini nebitno za priču, već služi da se privuku gledaoci, ili da autor ispolji svoje nerdstvo. Može da bude baš svašta i prilično je širok pojam, pa može da se odnosi na skoro bilo šta. Ali, nisam (još) gled'o seriju pa ne znam na šta Vini misli.