Jump to content

O serijama

Featured Replies

Domaćica si shvatio previše bukvalno. Nije važno kakav si već kakav ljudi misle da jesi  -_-

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

A Leftovers i Hell on Wheels? Pogotovo ova druga me zanima jer je western. Mada sumnjam da mi se nece svidjeti zbog zanra kakva god da je.

A Leftovers i Hell on Wheels? Pogotovo ova druga me zanima jer je western. Mada sumnjam da mi se nece svidjeti zbog zanra kakva god da je.

Leftovers su ultra hipsterski i moderni i ne dešava se ništa, baš ništa, osim što ljudi pate. Nema prave drame, nema katarze, nema neke priče niti puta koji prođu likovi i jako je pretenciozno. Meni se mnogo svidela, ali kad bih morao za javnost da se izrazim, rekao bih da je sranje.

Hell on Wheels je Ajant preporučio kao dobru zabavu, ja skinuo i još čeka na red. Sad moraš i to da javljaš kako je.

Americka verzija Broadchurch pocinje da se daje 2.10. i zove se Gracepoint.

Gledam trenutno Trailer park boys i ono je kompletno ludilo  :lolol:  :lolol: ....Rame uz rame sa Its always sunny..

Gledam trenutno Trailer park boys i ono je kompletno ludilo  :lolol:  :lolol: ....Rame uz rame sa Its always sunny..

:Hail:

2m5krbl.jpg

Ali scena kad Džulijan uđe u Lehijevu prikolicu,i zatekne ga obučenog kao žena  :lolol: ....Kako ranije nisam krenuo sa gledanjem ,tek sam na drugoj sezoni

Usput,da li postoji još neka serija ala Forbrydelsen i Broen ?

Edited by Jabba

Postoje, The Killing i The Bridge :p

Nisam preterano entuzijastičan oko američkih rimejkova...

Edited by Jabba

Leftovers su ultra hipsterski i moderni i ne dešava se ništa, baš ništa, osim što ljudi pate. Nema prave drame, nema katarze, nema neke priče niti puta koji prođu likovi i jako je pretenciozno.

znači smeće, jedva sam se dogegao do 3. epizode

sad moram da pronađem nešto drugo. vidim justified se solidno kotira ovde.

justified ti je vrh.

samo pregrmi sam pocetak, nesto je losiji.

:(

neumoljiv sam. wire sam počinjao tri puta, i sva tri puta nisam izdržao duže od 15ak minuta.

koliko traje taj početak?

Odličan je Justified ,meni lično se svidela i prva sezona sa nevezanim epizodama :D .... Čekam 6 sezonu,pa ću obnoviti gradivo 

Pogledao sam i The Wire,Engrenages,Braquo,The Shield, Luther  pa mi je ponestalo kvalitetnih krimi serija 

neumoljiv sam. wire sam počinjao tri puta, i sva tri puta nisam izdržao duže od 15ak minuta.

par epizoda, ne sjecam se tacno.

ali druga sezona je jebena poezija u prozi! u slici.

znaci vrh vrhova.

sto se wirea tice, ne cujem te, ulazim u tunel!

Odličan je Justified ,meni lično se svidela i prva sezona sa nevezanim epizodama :D .... Čekam 6 sezonu,pa ću obnoviti gradivo 

Pogledao sam i The Wire,Engrenages,Braquo,The Shield, Luther  pa mi je ponestalo kvalitetnih krimi serija

pokusaj forbrydelsen

Edited by morgana

Nisi gledao ni Zicu ni Djastifaj!? Auuu brate izadji iz te magle. Meni su te dvije u top 3 serija koje sam gledao.

Edited by MiddleClass