Ajant23 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Domaćica si shvatio previše bukvalno. Nije važno kakav si već kakav ljudi misle da jesi -_-
MiddleClass Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 A Leftovers i Hell on Wheels? Pogotovo ova druga me zanima jer je western. Mada sumnjam da mi se nece svidjeti zbog zanra kakva god da je.
Lrd Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 A Leftovers i Hell on Wheels? Pogotovo ova druga me zanima jer je western. Mada sumnjam da mi se nece svidjeti zbog zanra kakva god da je. Leftovers su ultra hipsterski i moderni i ne dešava se ništa, baš ništa, osim što ljudi pate. Nema prave drame, nema katarze, nema neke priče niti puta koji prođu likovi i jako je pretenciozno. Meni se mnogo svidela, ali kad bih morao za javnost da se izrazim, rekao bih da je sranje. Hell on Wheels je Ajant preporučio kao dobru zabavu, ja skinuo i još čeka na red. Sad moraš i to da javljaš kako je.
Milosh76 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Americka verzija Broadchurch pocinje da se daje 2.10. i zove se Gracepoint.
Jabba Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Gledam trenutno Trailer park boys i ono je kompletno ludilo ....Rame uz rame sa Its always sunny..
Lrd Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Gledam trenutno Trailer park boys i ono je kompletno ludilo ....Rame uz rame sa Its always sunny..
Jabba Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Ali scena kad Džulijan uđe u Lehijevu prikolicu,i zatekne ga obučenog kao žena ....Kako ranije nisam krenuo sa gledanjem ,tek sam na drugoj sezoni Usput,da li postoji još neka serija ala Forbrydelsen i Broen ? Edited September 22, 2014 by Jabba
gervasius twinkleminkleson Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Postoje, The Killing i The Bridge :p
Jabba Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Nisam preterano entuzijastičan oko američkih rimejkova... Edited September 22, 2014 by Jabba
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Leftovers su ultra hipsterski i moderni i ne dešava se ništa, baš ništa, osim što ljudi pate. Nema prave drame, nema katarze, nema neke priče niti puta koji prođu likovi i jako je pretenciozno.znači smeće, jedva sam se dogegao do 3. epizode sad moram da pronađem nešto drugo. vidim justified se solidno kotira ovde.
morgana Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 justified ti je vrh. samo pregrmi sam pocetak, nesto je losiji.
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 :( neumoljiv sam. wire sam počinjao tri puta, i sva tri puta nisam izdržao duže od 15ak minuta. koliko traje taj početak?
Jabba Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Odličan je Justified ,meni lično se svidela i prva sezona sa nevezanim epizodama :D .... Čekam 6 sezonu,pa ću obnoviti gradivo Pogledao sam i The Wire,Engrenages,Braquo,The Shield, Luther pa mi je ponestalo kvalitetnih krimi serija
morgana Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) :( neumoljiv sam. wire sam počinjao tri puta, i sva tri puta nisam izdržao duže od 15ak minuta. koliko traje taj početak? par epizoda, ne sjecam se tacno. ali druga sezona je jebena poezija u prozi! u slici. znaci vrh vrhova. sto se wirea tice, ne cujem te, ulazim u tunel! Odličan je Justified ,meni lično se svidela i prva sezona sa nevezanim epizodama :D .... Čekam 6 sezonu,pa ću obnoviti gradivo Pogledao sam i The Wire,Engrenages,Braquo,The Shield, Luther pa mi je ponestalo kvalitetnih krimi serija pokusaj forbrydelsen Edited September 22, 2014 by morgana
MiddleClass Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) :( neumoljiv sam. wire sam počinjao tri puta, i sva tri puta nisam izdržao duže od 15ak minuta. koliko traje taj početak? Nisi gledao ni Zicu ni Djastifaj!? Auuu brate izadji iz te magle. Meni su te dvije u top 3 serija koje sam gledao. Edited September 22, 2014 by MiddleClass
Recommended Posts