Lrd Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Nego Lrde jesi tu? Dobio sam ozbiljnu preporuku za Ray Donovana i molim za komentar... Ja sam odustao posle prve 3-4 epizode, bilo mi dosadno. Počinje super, ali se posle raspadne i nešto ništa. A ložim se i na Vojta i na Šrajbera. Mada vidim da ljudi orgazmiraju. 'Aj ti probaj pa reci ese popravilo nešto.
mammy two shoes Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 upadam a da me niko nije zvao i pitao. ne da se popravilo, nego je odlično čak.
DrIlic Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Krenuo da gledam Besramnike, vidim svi je hvale... Najjača scena kada ona dvojica idu da daju časove matematike kod one plavuše i nakraj scene kada se jabuka otkotrlja ispod stola... KOMA
Lrd Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 upadam a da me niko nije zvao i pitao. ne da se popravilo, nego je odlično čak. 'Fala. Probaću kasnije, kad dovršim sadašnju turu svega. Krenuo da gledam Besramnike, vidim svi je hvale... Najjača scena kada ona dvojica idu da daju časove matematike kod one plavuše i nakraj scene kada se jabuka otkotrlja ispod stola... KOMA Kako se Besramnici zovu u originalu?
nemoderisani Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 +milion Nego Lrde jesi tu? Dobio sam ozbiljnu preporuku za Ray Donovana i molim za komentar... Nisam Lrd, ali sam kompetentan dovoljno da preporičim ozbiljno Ray Donovana.
Duci Simonovic Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 I meni se dopada miki donovan, inače, počeo ponovo gledati sopranose, shamelessi mi nisu legli
gervasius twinkleminkleson Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Dodje li Rayu sta Jason Donovan?
Lrd Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Igraju reketbol zajedno. Ja sad prvi put gledam Six Feet Under. Čarobno.
boshoku Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 shamelessi mi nisu legli +1 ni 6 feet, a donovana gledam jerbo ni nema ništa drugo (kao i extant, strain, under the dome...)
renne Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Odgledao prvu epizodu, da ne kažem pilot Madam Secretary, biće ovo vrlo interesantno
DrIlic Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Kako se Besramnici zovu u originalu? Shameless? Besramnici, prevod serije na Doma TV. Takodje ovaj prevod serije bi se mogao koristiti i kod nas. Shameless = Bez srama. Edited September 22, 2014 by DrIlic
Ajant23 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Odgledao prvu epizodu, da ne kažem pilot Madam Secretary, biće ovo vrlo interesantno Joj, videh šta je, pa još od autora Judging Amy, joj... Samo za naprednije domaćice, salata od organskih, termički neobrađenih puževa golaća Edited September 22, 2014 by Ajant23
Recommended Posts