Jump to content

O serijama

Featured Replies

Nego Lrde jesi tu? Dobio sam ozbiljnu preporuku za Ray Donovana i molim za komentar...

Ja sam odustao posle prve 3-4 epizode, bilo mi dosadno. Počinje super, ali se posle raspadne i nešto ništa. A ložim se i na Vojta i na Šrajbera. Mada vidim da ljudi orgazmiraju. 'Aj ti probaj pa reci ese popravilo nešto.

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

upadam a da me niko nije zvao i pitao. ne da se popravilo, nego je odlično čak.

Krenuo da gledam Besramnike, vidim svi je hvale... Najjača scena kada ona dvojica idu da daju časove matematike kod one plavuše i nakraj scene kada se jabuka otkotrlja ispod stola... KOMA :lolol:

upadam a da me niko nije zvao i pitao. ne da se popravilo, nego je odlično čak.

'Fala. Probaću kasnije, kad dovršim sadašnju turu svega.

Krenuo da gledam Besramnike, vidim svi je hvale... Najjača scena kada ona dvojica idu da daju časove matematike kod one plavuše i nakraj scene kada se jabuka otkotrlja ispod stola... KOMA :lolol:

Kako se Besramnici zovu u originalu?

Shameless?

Shameless  !!!!!! 

+milion

Nego Lrde jesi tu? Dobio sam ozbiljnu preporuku za Ray Donovana i molim za komentar...

Nisam Lrd, ali sam kompetentan dovoljno da preporičim ozbiljno Ray Donovana.

I meni se dopada miki donovan, inače, počeo ponovo gledati sopranose, shamelessi mi nisu legli

Dodje li Rayu sta Jason Donovan?

Igraju reketbol zajedno.

Ja sad prvi put gledam Six Feet Under. Čarobno.

shamelessi mi nisu legli

+1

ni 6 feet, a donovana gledam jerbo ni nema ništa drugo (kao i extant, strain, under the dome...)

Odgledao prvu epizodu, da ne kažem pilot Madam Secretary, biće ovo vrlo interesantno

Kako se Besramnici zovu u originalu?

Shameless?

Besramnici, prevod serije na Doma TV. Takodje ovaj prevod serije bi se mogao koristiti i kod nas. Shameless = Bez srama.

Edited by DrIlic

Odgledao prvu epizodu, da ne kažem pilot Madam Secretary, biće ovo vrlo interesantno

Joj, videh šta je, pa još od autora Judging Amy, joj... Samo za naprednije domaćice, salata od organskih, termički neobrađenih puževa golaća  :puke:

Edited by Ajant23

pa ja sam domaćica, znači za mene