Weenie Pooh Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 meni justified užasno dosadan sad je on badass faca bolji od svih drugih ovo ono izveštačeno Nikad praaavi muškarac od tebe. Ali +1. Odgledao prve dve-tri epizode i batalio, numem ja to.
Calavera Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) meni justified užasno dosadan sad je on badass faca bolji od svih drugih ovo ono izveštačeno I meni je taj preterani macho attitude (ne samo kod Raylana, svako ima pokoju jebacku doskocicu) poceo pomalo da smeta u skorije vreme, ali prve tri sezone su jako, jako dobre. I da, prvih nekoliko epizoda su prilicno drugacije od ostatka serije jer se fokusiraju na case of the week, a Justified je uvek bio mnogo bolji sa storilajnima koji se protezu kroz celu sezonu. Edited September 21, 2014 by Calavera
gervasius twinkleminkleson Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Na stranu ovi gej komentari iznad, jel valjaju The Americans? Imam ih vec jedno vrijeme skidjene, nikako da se nakanim da gledam.
belch Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 okej je za kad baš baš nema ništa drugo previše petljancija i zavera i prelazaka s jedne na drugu stranu, imho
Calavera Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Na stranu ovi gej komentari iznad, jel valjaju The Americans? Imam ih vec jedno vrijeme skidjene, nikako da se nakanim da gledam. Ma jok.
marv Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Na stranu ovi gej komentari iznad, jel valjaju The Americans? Imam ih vec jedno vrijeme skidjene, nikako da se nakanim da gledam. zavisi. pokusaj par epizoda. npr za mene to mi je omiljena serija
marv Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 nemoj da ih slusas, za klasu losija serija. odnosno, mozes i to, ali odgledaj prvo ovo. sad vidim da ni justified nisi geldala?! to obavezno, samo moras da prekuras uvodnis 5-6 epizoda, posle je fenomenalno, isto dosta bolje od boardwalka. jedna od najboljih serija svih vremena - boardwalk empire toliko originalnih karaktera na jednoj seriji, detalji, gluma...
katamaran Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) Nikad praaavi muškarac od tebe. Ali +1. Odgledao prve dve-tri epizode i batalio, numem ja to. +1 Izdrzao dve epizode. Boardwalk empire i Breaking bad su daleko bolje serije. Ko da poredis Barsu i Borac Cacak. Edited September 21, 2014 by katamaran
Joe D Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) cuj dve epizode. evo, ja nisam ni gledao boardwalk empire ali znam da je justified gazilion puta bolja serija. Edited September 21, 2014 by Joe D
Apdajk Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 ko je preporucio rake, ruka mu se pozlatila, kakva super zabavna serija. fala :) Drago mi je da imam istomišljenika/cu
gagorder Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 ooo, kakav mini dragulj, the honourable woman. svaka preporuka. inteligentan triler, izbrusheni likovi. a megi je mnogo mracna i seksi.
Mr.Mxyzptlk Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Ne prepisuj Jel' da da je bila sjajna ona rečenica o tome kako nam se DNK kvari i raspada što više starimo? :D nisam leba mi razanog. ne butam po ovom potforumu, samo bumpnem ponekad. nisam odgledao desetu, jel' se razotkrillo ko su vanpiri koji trebe svoju vrstu? (zbog toga sam i gledao ove poslednje btw :))
Lrd Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 koji Shameless je bolji, i zasto, ako more? Američki je daleko bolji, neuporedivo. Ne znam kako da objasnim osim da je britanski negledljivo đubre. UK verziju imaš džabe na YT, ali se to ne može gledati. Na stranu ovi gej komentari iznad, jel valjaju The Americans? Imam ih vec jedno vrijeme skidjene, nikako da se nakanim da gledam. Americans razbijaju, baš razbijaju. Serija je vrhunska. Ima i svoj topik. ooo, kakav mini dragulj, the honourable woman. svaka preporuka. inteligentan triler, izbrusheni likovi. a megi je mnogo mracna i seksi. Počeo i ja na preporuku mammy, stvarno je serija odlična i ima carsku špicu. Mada sam ja odustao, jer nisam mogao to da gledam, a i Megi me previše nervira. Ovo za Justified neću ni da komentarišem, samo pravim spisak. Inače, Cavalero, to sa tim mačizmom u seriji je uglavnom izvor zajebavanja i podsmevanja, jer svi glume mačo face i pričaju kilometarske rečenice, a uglavnom su nesposobni, da bi, naravno, u odlučujućim trenucima pokazali kakve su face.
Weenie Pooh Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 nisam odgledao desetu, jel' se razotkrillo ko su vanpiri koji trebe svoju vrstu? (zbog toga sam i gledao ove poslednje btw :)) Nije, ali ostale su još tri epizode pa će se valjda razotkriti. Spoiler - to su eto tamo neki lokalni vampiri kojima se ne sviđa što crvljivi imigrant hoće da pojede ceo svet.
Recommended Posts