Кристофер Лумумбо Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 shameless definitivno i bez razmisljanja.
Čutura Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Wentworth ozi flavoured orange is the new black, glavu ulogu glumi crna avokatica iz rake-a vrlo neloso
sailorman Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Uh, meni Orange is the New Black bilo dosadno. Ne nepodnošljivo dosadno, ali prekinula sam negde pred kraj prve sezone.
Кристофер Лумумбо Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Uh, meni Orange is the New Black bilo dosadno. Ne nepodnošljivo dosadno, ali prekinula sam negde pred kraj prve sezone. shameless, zahvalices mi se kasnije.
Кристофер Лумумбо Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) nemoj da ih slusas, za klasu losija serija. odnosno, mozes i to, ali odgledaj prvo ovo. sad vidim da ni justified nisi geldala?! to obavezno, samo moras da prekuras uvodnis 5-6 epizoda, posle je fenomenalno, isto dosta bolje od boardwalka. Edited September 21, 2014 by Кристофер Лумумбо
sailorman Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) nemoj da ih slusas, za klasu losija serija. odnosno, mozes i to, ali odgledaj prvo ovo. sad vidim da ni justified nisi geldala?! to obavezno, samo moras da prekuras uvodnis 5-6 epizoda, posle je fenomenalno, isto dosta bolje od boardwalka. Justified gleda moj momak, ja se jednom ubacila tipa na pola druge sezone, iz dosade, i nije mi prekinulo dosadu. I Mp40 se kune u Justified, kaže da je to za nijansu bolje od Breaking Bad, što je blasfemija. Možda probam, ali sad više naginjem ka Shameless ili Boardwalk. Edited September 21, 2014 by sailorman
Sludge Factory Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Sa Justifiedom nista ne moze da se poredi, kakav more Breaking Bad -_- A sto se tice tih uvodnih 5-6 epizoda, opusti se i uzivaj, posle njih ce ostatak jos lepse da ti legne.
Кристофер Лумумбо Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Sa Justifiedom nista ne moze da se poredi, kakav more Breaking Bad -_- A sto se tice tih uvodnih 5-6 epizoda, opusti se i uzivaj, posle njih ce ostatak jos lepse da ti legne. +1
Joe D Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Justified i Wire su jedine dve serije koje su mi drzale paznju i zelju za gledanjem duze od jedne i po sezone. To verovatno vise govori o meni, ali da, Justified apsolutno jebe keve.
Frank Pembleton Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Rejlan je jebac kakvog nema...BTW to je retka serija koju smo ja i zena gledali sa istim zarom...Da li sam ja papucar?
gervasius twinkleminkleson Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Justified za nijansu bolji od Breaking Bad. Messi za nijansu bolji od Babovica. Milka Oreo za nijansu bolja od Hissar cokolade.
belch Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 meni justified užasno dosadan sad je on badass faca bolji od svih drugih ovo ono izveštačeno
Recommended Posts