Apdajk Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Gledao sa eng titlovima sa Addicted http://www.addic7ed.com/search.php?search=rake&Submit=Search Vidim da na podnapisi.net imaju prve dve epizode na srpskom, za ostatak ne znam.
Alis Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) ne znam da li neko ovde prati Outlander-a, al eto preporuka od mene, bas drzi paznju http://www.imdb.com/title/tt3006802/?ref_=nv_sr_1 odlicna kostimirana serija sa neobicnom radnjom. nisam citala knjige, tako da ne mogu poredjenja da mi uniste gledanje. mada vidim da je i citaoci hvale. ima time travel, odlicnu glumu, harizmaticnu glavnu glumicu, kostimi fantasticni, skotski pejzazi prelepi... vise nego dovoljno poslednja epizoda bila posebno dobra, iako sam jedva gledala zbog krvavosti vidim da su vec posle prve epizode odobrili drugu sezonu tako da Edited September 14, 2014 by Alis
darling Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) gledala sam obe sezone. ako nisi gledala, predlažem ti prey, a ni shetland nije loša. fala, odgledala jurenje senki. dobro za nedeljno popodne. al najvaznije da sam na kraju uvatila najavu za skot i bejli, cetvrta sezona, mislila sam da se posle trece vise nece snimati, juhuuuuu :) danas sam gledala i jednog varga veuma (serija tv filmova o norveskom priv. detektivu, dobro je), a jutos sam stukla 200 strana jua nezbea. pomesali su mi se svi slucajevi i detektivi Edited September 14, 2014 by darling
boshoku Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 ^ja pokušao; odgledao prvu epizodu koja mi bila dosadnjikava pa batalio al se možda predomislim te kad završe sezonu, skinem celu
ilijaj Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Shameless mi je baš privukao pažnju i odgledao sve sezone za mesec dana, nova se čeka 2015. Inače, to mi je verovatno jedina serija / film / emisija gde mi je američka varijanta bolja od UK.
mustang Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 ray se zahuktava ..... fala bogu da ga skinuse :) najs !
Sludge Factory Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Uh, Kate Kate Kate! Dobro, nije se bas lepo ovo zavrsilo, ali ovako treba u principu :D
mustang Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 opasna je riba :) nista sladze nego kad mu kaze 'fuck you' :)
Lrd Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Uh, Kate Kate Kate! Dobro, nije se bas lepo ovo zavrsilo, ali ovako treba u principu :D Na niske smo grane spali ako se hejluje obučenim ljudima. Ima l' u tom Reju sisa ili nema?
Sludge Factory Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 opasna je riba :) nista sladze nego kad mu kaze 'fuck you' :) Slusao bih je da mi to prica svaki dan Na niske smo grane spali ako se hejluje obučenim ljudima. Ima l' u tom Reju sisa ili nema? Ima, kako ne, ali ovde je gropeovano jedno dobro dupe, steta sto ne umem da napravim gif, jer bitan je i zahvat :D
mustang Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 lrd minimalno...mi zene i gejovi smo bili pocasceni ovu zadnju epizodu za full back :) cestitke liev-u :)
Lead Farmer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Nedavno sam otkrio odličnu australijsku seriju "Rake", ne znam dal je neko ovde pominjao. Glavni lik je disfunkcionalni i moralno labavi advokat-krivičar, gluma i režija perfektni, povremeno je jako duhovito. U svakom slučaju kvalitetna i nepretenciozna televizija, za mene veliko iznenađenje s obzirom da nikad nisam gledao australijsku serijsku produkciju. Do sada emitovane tri sezone po 8 epizoda, Ameri navodno već emituju prvu sezonu svog USA rimejka. Rake je odlicna i lako svarljiva zabava a kljuc uspeha im, kao sto kazes, lezi upravo u toj nepretencioznosti cele price i glumackog pristupa istoj. Otkrio sam je zimus, odradio prve dve sezone u nekoliko dana binge gledanja a onda natenane i trecu. U svakom slucaju, laganica i odmaranje mozga - dakle preporuka. Cetvrte sezone, na zalost, nece biti. US rimejk - nidje veze. Ameri ne umeju nepretenciozno. Mislim da je njihova i otkazana zbog lose gledanosti.
Ajant23 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) US rimejk - nidje veze. Ameri ne umeju nepretenciozno. Mislim da je njihova i otkazana zbog lose gledanosti. Peter Tolan, komediograf osobenog stila. Reci mu, molim te, da je on cela Amerika, možda postane novi predsednik posle Obame, samo akonto toga! Ili, makar da kao reprezent cele države, sam izabere novog predsednika, pa da uštede na troškovima izbora... Edited September 16, 2014 by Ajant23
Lead Farmer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Peter Tolan, komediograf osobenog stila. Reci mu, molim te, da je on cela Amerika, možda postane novi predsednik posle Obame, samo akonto toga! Ili, makar da kao reprezent cele države, sam izabere novog predsednika, pa da uštede na troškovima izbora... Ne preterujmo, molim. -_-
Ajant23 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Ne preterujmo, molim. -_- Pogotovo, kada me sa svega petnaestak postova na forumu, namerno provociraš na osnovu onoga što sam napisao u uvodnom postu topica Sudske drame: Rake (2010– ) - pomoidni egzibicionizam, serija sa posebnim potrebama kao i skandinavske, holandske, nemačke, belgijske i španske. Afirmativna akcija je često diže u nebo. Rake (2014) - američka verzija australijske serije bi rekli tipovi koji nisu u stanju da razlikuju jednog amera od drugog. Svako ko je pogledao makar desetak serija u poslednjih desetak godina, zna da je ovo tipična Tolanova verzija serije. Ima prilično šmeka njegovog The Job. Nažalost, spacijalizacija u ovoj seriji nije više ništa do li potpunog rasula u dramskom toku. Zatrpana svim i svačim nikakva verzija sudske drame ne dolazi do izražaja. Skinuta je sa repertoara. Previše se meni briše postova širom foruma da ti ne bih odgovorio. Hajde, pa raspitaj se sa Odmorom i još njih desetak koji su baš u tvom fazonu... I, molim te, štedi struju na jadnosti da nisi ni primetio moj topic Sudske drame i da treba da idem da se lečim zato što sam paranoičan...
Recommended Posts