Mil@n Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Da pitam ovde, jel se negde spominjao avatar: the last airbender? Pošto /animirana/ serija sabija, a nisam ni na pola prve sezone.
nemoderisani Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Shi-va-kamini So-ma-kandarkram... The League! Kako sad sacekati da se nakupi sezona kad nema nista smesno da se gleda u medjuvremenu?
Calavera Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Istina, ja jedva docekao da gledam nesto posle visemesecnog hiatusa. Edited September 4, 2014 by Calavera
morgana Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) leftover je smece. rej donovan je ok. sta novo valja? Edited September 5, 2014 by morgana
Sludge Factory Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 sta novo valja? The Knick. Za sada. Nocas ide nova epizoda (cetvrta). Manhattan je gledljiv, otprilike kao Turn i Halt and Catch Fire, ima mana i nije earth-shattering, ali je gledljivo. Sasvim fino covek moze da se opusti iz nedelje u nedelju uz ta tri, narocito ako ga zanimaju teme i epohe u navedenim serijama.
boshoku Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 nik je dosadno smeće... hand of god obećava
Ajant23 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Nisam gledao taj Hand of God, ali kada u jednom postu forumaš popljuje Sorderberga da bi hvalio novi izmetak ultrahypovanog Marca Forstera, meni pomalo pozli, tako da je u tom pogledu tvoj post bio uspešan, kao preporuka nove serije nije, barem meni...
boshoku Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 ccc, samo bi se svađao inače, seks laži i videotrake, su jedan od bljutavijih filmova koje gledah (2x: prvo kao klinac, posle da ne pomislim kako sam bio glup kao klinac - nisam bio)
Ajant23 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Šta god rekao o Soderbergu, ako je on uopšte dole, Forster je dublje, dublje, dublje zadro u dubinu gluposti i bljutavosti...
Willow Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Modern Family: http://www.imdb.com/title/tt1442437/ Lepa serija. Preporuka.
nemoderisani Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Ja bih da se zahvalim ovoj temi, za većinu serija sam ovde našao preporuke, a mislim da sam prezupčio, da sam došao do kraja. Odgledao i Black Jesus, upravo se skida Trailer Park Boys i posle toga više nema komedija ili laganica koje su mi ostale da gledam. Možda neka skeč komedija tu možda ima nešto da valja a da nisam gledao. Kad se samo setim da nije tako davno bilo da ovaj podforum nije bilo lako ni zamisliti. Ja sam ga par puta predložio na filmu i odgovor je bio da je dovoljan film podforum za pisanje o serijama. A vidi ovo sada. To je nama naša borba dala!
Recommended Posts