August 26, 201410 yr odgledala sam dve epizode our world war, a sada ću i treću. koga zanima može da proba simulaciju ratovanja u dvadesetominutnoj interaktivnoj epizodi. http://www.bbc.co.uk/programmes/articles/1kWsQcfTPFjfz9sdxfTGFhC/our-world-war-interactive-episode
August 27, 201410 yr Konačno prije nekih dvajes dana počeo gledati Uest Uing. Odlična :) A onda newsroom...da usavrsis "hodajuce dijaloge"
August 27, 201410 yr A onda newsroom...da usavrsis "hodajuce dijaloge" A onda kad se navuče, i Sunset blvd. i Sports Night.
August 27, 201410 yr I na kraju film A Few Good Men (1992), koji je i najbolji od toga... Edited August 27, 201410 yr by Ajant23
August 28, 201410 yr Miranda je divna. Slatka i topla, ali i gorka taman koliko treba. Ko ona pudingasta topla čokolada. Darling, daj preporuku za nešto što sličnije Mirandi! pre neki dan sam umrla od smeha u kolima kada se sa radija zaculo a ne bih tu pesmu ni primetila,meni te sve bijonse,rijane isto zvuce, da nije Mirande
August 30, 201410 yr Sramim se priznati, ali meni na kraju The last ship i nije bio toliko los. Kako sam negde procitao bice i druga sezona koja bar po ovom finalu ima solidne sanse da bude bolja od prve. Odgledao sam i pilot Hand of God koja deluje interesantno.