belch Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Poslednje / tj. prethodne / 2 epizode Masters of Sex razbile.+1 odlicna je serija
Odd_Job Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) Чуди ме да The Leftovers нису изазвали веће интересовање на форуму. Мени је серија врхунска Edited August 16, 2014 by Odd_Job
Weenie Pooh Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Druga epizoda The Knick isto dobra. Kad to ide, petkom?
Sludge Factory Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Kad to ide, petkom? Da da, mi gledamo subotom :)
Lrd Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Druga epizoda The Knick isto dobra. Sačekaću da se završi, pa ću onda valjda. Чуди ме да The Leftovers нису изазвали веће интересовање на форуму. Мени је серија врхунска Pisalo se o njoj, ali koliko se sećam ti si prvi koji se pohvalno izrazio o njoj. Kad to ide, petkom? 'Ajde, 'ajde, pa posle kaži kakva je. Čujem i da se hvali realističnošću.
Weenie Pooh Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 'Ajde, 'ajde, pa posle kaži kakva je. Čujem i da se hvali realističnošću. Gledao ja prvu i javio da mi se sviđa. Skinuću kasnije danas drugu.
gervasius twinkleminkleson Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Meni je the leftovers zanimljiva. Ne mogu reći da padam na dupe, ali drži pažnju.
steins Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 jbte, sad vidim da Hell on Wheels ide i dalje - ja mislio odavno otkazana. Prati li ko ovo?
ToniAdams Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 krenuo da gledam peni dredful, odgledao cetvrtu, i sad sam posve siguran da je u pitanju skrivena kamera - dogovorili ste se da napravite foru, pa da se primim i gledam, a ono sto svetluca prekoputa kod komsije je kamera koja me snima kroz prozor. jebote, kakvo smece.
Lrd Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 krenuo da gledam peni dredful, odgledao cetvrtu, i sad sam posve siguran da je u pitanju skrivena kamera - dogovorili ste se da napravite foru, pa da se primim i gledam, a ono sto svetluca prekoputa kod komsije je kamera koja me snima kroz prozor. jebote, kakvo smece. Prvo i osnovno, da li ti je to Brion James na avataru?
luba Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 krenuo da gledam peni dredful, odgledao cetvrtu, i sad sam posve siguran da je u pitanju skrivena kamera - dogovorili ste se da napravite foru, pa da se primim i gledam, a ono sto svetluca prekoputa kod komsije je kamera koja me snima kroz prozor. jebote, kakvo smece. jao kako ces da kukas ko kisa na petoj. nemoj da se neko zezne i gleda ovu seriju u kojoj ned stark po prvi put nece da izgine. ima i niki iz heroja, i zeljko ivanek, ali tresa neopevanog, mila majko, stvarno zali boze 45 minuta.
Lrd Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 a cus ko drugi Onda neću ništa da kažem što blatiš PD.
Recommended Posts