July 31, 201410 yr Da li neko gleda Murder in the first ? Igra plavusa iz Bossa, a pisao scenario i producirao je Steven Bochco koji je radio i Njujorske plavce pre X godina. Edited July 31, 201410 yr by Milosh76
July 31, 201410 yr Jel gledao neko prvu sezonu ovoga? http://youtu.be/CNNpSlu8ltE Kaze bice i Tom Hardy u drugoj sezoni. Takodje, da li je neko mozda gledao ovaj Magic City i je li cemu? peaky blinders je engleski odgovor na boardwalk empire, al neuporedivo losiji. sve je to kao dobro uradjeno, al su likovi dosadni i neubedljivi. nekako su jednodimenzijonalno napisani a i gluma je losa, pogotovo u poredjennju sa broadwalk-om. al recimo, dobar im je soundtrack; sve sam nick cave do jack white-a :) http://www.entertainmentoutlook.com/2013/10/06/peaky-blinders-soundtrack-series-1/ magic city je mega sranje.
July 31, 201410 yr jel se pisalo negde o the bridge? iz predrasuda nisam hteo da gledam kad se pojavila, al naleteo na foxu pre neki dan na epizodu iz druge sezone i odgledao, onda sam kupio prvu sezonu i odgledao za dva dana. meni je super, potpuno neocekivano, bas volim kad me ovako nesto iznenadi.
July 31, 201410 yr nu eto, bas zbog originala sam i imao predrasude pa nisam hteo da gledam, sto je bila greska jer americki most u stvari i nije kopija originala, osnovna potka je ostala al je sve ostalo a narocito ambijent drugacije. krugerova je kao glavni zenski lik slabija od helinove al nije losa, a i meksikanac je kul skoro ko bodnia. druga sezona izgleda da nece imati nikakve veze sa dansko svedskom verzijom.
August 1, 201410 yr evo šta se trenutno prati: deluje ko mnogo, al s obzirom da idu jednom sedmično različitim danima, nije šnostra E, pa kakvi su Tyrant i Dominion? Celu sezonu bice hardy u PB. Je l' već treperiš? :)
August 1, 201410 yr nu eto, bas zbog originala sam i imao predrasude pa nisam hteo da gledam, sto je bila greska jer americki most u stvari i nije kopija originala, osnovna potka je ostala al je sve ostalo a narocito ambijent drugacije. krugerova je kao glavni zenski lik slabija od helinove al nije losa, a i meksikanac je kul skoro ko bodnia. druga sezona izgleda da nece imati nikakve veze sa dansko svedskom verzijom. Ja imao žestoke kočnice zbog originala ali ako se čovek otkači i nije toliko loše. Meni šef simpatičan još kad uporedim rolu u Monku... Послато тетејцем
August 1, 201410 yr E, pa kakvi su Tyrant i Dominion? Je l' već treperiš? :) Jok ali se radujem. Vise treperim za gotham :)
August 1, 201410 yr E, pa kakvi su Tyrant i Dominion? e, sad... ne znam šta da ti kažem (a da ne slažem) tiranin počeo zanimljivo pa otišao u neku pro-demokratsku propagandu; dominion, s druge strane, kipti od nekakvog distopijskog post-hrišćanstva... probaj, daleko od toga da su (potpuni) krš a la last ship
August 1, 201410 yr Ok, fala. Dominion sam svakako mislio da probam zbog tematike, a Tyrant vidim da je hajpovan, ali mi nikako ne uliva poverenje.
August 1, 201410 yr od tyranta sam definitivno odustala pre sredine druge epizode, a nije da sam probirač. gledam drugu sezonu masters of sex i čini mi se da biva sve bolja.