Milosh76 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 (edited) Da li neko gleda Murder in the first ? Igra plavusa iz Bossa, a pisao scenario i producirao je Steven Bochco koji je radio i Njujorske plavce pre X godina. Edited July 31, 2014 by Milosh76
Bright Billy Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Jel gledao neko prvu sezonu ovoga? http://youtu.be/CNNpSlu8ltE Kaze bice i Tom Hardy u drugoj sezoni. Takodje, da li je neko mozda gledao ovaj Magic City i je li cemu? peaky blinders je engleski odgovor na boardwalk empire, al neuporedivo losiji. sve je to kao dobro uradjeno, al su likovi dosadni i neubedljivi. nekako su jednodimenzijonalno napisani a i gluma je losa, pogotovo u poredjennju sa broadwalk-om. al recimo, dobar im je soundtrack; sve sam nick cave do jack white-a :) http://www.entertainmentoutlook.com/2013/10/06/peaky-blinders-soundtrack-series-1/ magic city je mega sranje.
Čutura Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 jel se pisalo negde o the bridge? iz predrasuda nisam hteo da gledam kad se pojavila, al naleteo na foxu pre neki dan na epizodu iz druge sezone i odgledao, onda sam kupio prvu sezonu i odgledao za dva dana. meni je super, potpuno neocekivano, bas volim kad me ovako nesto iznenadi.
Čutura Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 nu eto, bas zbog originala sam i imao predrasude pa nisam hteo da gledam, sto je bila greska jer americki most u stvari i nije kopija originala, osnovna potka je ostala al je sve ostalo a narocito ambijent drugacije. krugerova je kao glavni zenski lik slabija od helinove al nije losa, a i meksikanac je kul skoro ko bodnia. druga sezona izgleda da nece imati nikakve veze sa dansko svedskom verzijom.
Lrd Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 evo šta se trenutno prati: deluje ko mnogo, al s obzirom da idu jednom sedmično različitim danima, nije šnostra E, pa kakvi su Tyrant i Dominion? Celu sezonu bice hardy u PB. Je l' već treperiš? :)
Frank Pembleton Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 nu eto, bas zbog originala sam i imao predrasude pa nisam hteo da gledam, sto je bila greska jer americki most u stvari i nije kopija originala, osnovna potka je ostala al je sve ostalo a narocito ambijent drugacije. krugerova je kao glavni zenski lik slabija od helinove al nije losa, a i meksikanac je kul skoro ko bodnia. druga sezona izgleda da nece imati nikakve veze sa dansko svedskom verzijom. Ja imao žestoke kočnice zbog originala ali ako se čovek otkači i nije toliko loše. Meni šef simpatičan još kad uporedim rolu u Monku... Послато тетејцем
mustang Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 E, pa kakvi su Tyrant i Dominion? Je l' već treperiš? :) Jok ali se radujem. Vise treperim za gotham :)
boshoku Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 E, pa kakvi su Tyrant i Dominion? e, sad... ne znam šta da ti kažem (a da ne slažem) tiranin počeo zanimljivo pa otišao u neku pro-demokratsku propagandu; dominion, s druge strane, kipti od nekakvog distopijskog post-hrišćanstva... probaj, daleko od toga da su (potpuni) krš a la last ship
Lrd Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ok, fala. Dominion sam svakako mislio da probam zbog tematike, a Tyrant vidim da je hajpovan, ali mi nikako ne uliva poverenje.
mammy two shoes Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 od tyranta sam definitivno odustala pre sredine druge epizode, a nije da sam probirač. gledam drugu sezonu masters of sex i čini mi se da biva sve bolja.
gervasius twinkleminkleson Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 The Wire creator David Simon lands new HBO series Show Me A Hero
Recommended Posts