Sludge Factory Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Er pogledao neko Menhetn? Mnjah, onako, previse americkog patriotskog lozenja, najbolji smo i najpravedniji na svetu i mnogo nas boli sto pravimo bombu ali moramo, spasavamo zivote, a i bolje mi da je napravimo prvi nego neki drugi koji nisu tako dobri kao mi... Kapiram da se oni tad i jesu lozili tako ili makar priblizno, i znamo da su naucnici bili svesni u cemu ucestvuju i sta prave, plus stalna pretnja da bi nemci mogli bombu napraviti prvi, no moglo je malo manje patetike, a vise nauke. Ali moze da se gleda. Ili ce moci, epizoda je zavrsena solidno. Ray Donovan super. Ova i prethodna epizoda bas dobre i zabavne. Za Halt and Catch Fire ne znam, nisam nacisto. Ali i dalje gledam, valjda se covek veze za likove, sta li :D
Arkadija Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Ray Donovan super. Ova i prethodna epizoda bas dobre i zabavne. Ja sam rešila da Raya sakupim sve epizode i odgledam odjednom. Prošle godine sam uradila tako sa prvih 6 epizoda i mislim da je tako najbolje da se gleda.
Lrd Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Mnjah, onako, previse americkog patriotskog lozenja, najbolji smo i najpravedniji na svetu i mnogo nas boli sto pravimo bombu ali moramo, spasavamo zivote, a i bolje mi da je napravimo prvi nego neki drugi koji nisu tako dobri kao mi... Kapiram da se oni tad i jesu lozili tako ili makar priblizno, i znamo da su naucnici bili svesni u cemu ucestvuju i sta prave, plus stalna pretnja da bi nemci mogli bombu napraviti prvi, no moglo je malo manje patetike, a vise nauke. Ali moze da se gleda. Ili ce moci, epizoda je zavrsena solidno. Hvala. 'Aj javi kako se razvija. Ako ja ne probam u međuvremenu.
Sludge Factory Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 @Arkadija meni bas prija ovako. a prvu sam odgledao celu u cugu. lezi i jedno i drugo @lrd nema na cemu, vazi, ali znam da ces ti to ipak pogledati :D Kakva je serija Terriers ? Vidim da ima jednu sezonu samo, 13 epizoda. Zvuci zanimljivo.
Calavera Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dobar je Terriers, jos jedna serija nepravedno ukinuta pre vremena.
nemoderisani Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Hvala svima na preporukama za Raya. Odlična prva sezona. Terriers je sledeći dok se Ray i Suits ne završe. Uspeva mi konačno da se strpim do kraja sezone i tako gledam serije ko car umesto onog mučenja jednom nedeljno i pokušaja da se vratiš u priču i trip.
Sludge Factory Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Jel gledao neko prvu sezonu ovoga? http://youtu.be/CNNpSlu8ltE Kaze bice i Tom Hardy u drugoj sezoni. Takodje, da li je neko mozda gledao ovaj Magic City i je li cemu?
Lrd Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Jel gledao neko prvu sezonu ovoga? http://youtu.be/CNNpSlu8ltE Kaze bice i Tom Hardy u drugoj sezoni. Takodje, da li je neko mozda gledao ovaj Magic City i je li cemu? Javljaj kakav je taj Blinders. Ja sam počeo taj Magic City, ali je bio nešto praznjikav i nekako...ništa. Mada, sećam se da ga je neko gledao.
boshoku Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 odgledao 4/5 epizoda pikija, dosadilo, batalio... kapiram da ljudima kojim je borduok kul (meni nije), može biti ok - ima dosta dodirnih tačaka
Mauci Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Gledao ja i Peaky Blinders i Magic City. I jedno i drugo mi je bilo dobro.
boshoku Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 evo šta se trenutno prati: Suits S04E07 HDTV x264-KILLERS [eztv] Under the Dome S02E05 HDTV x264-LOL [eztv] Extant S01E04 HDTV x264-LOL [eztv] Ray Donovan S02E03 HDTV x264-ASAP mp4 The Lottery S01E02 HDTV x264-2HD [eztv] The Leftovers S01E05 HDTV x264-2HD [eztv] Halt and Catch Fire S01E09 HDTV x264-KILLERS mp4 The Divide S01E04 HDTV x264-KILLERS [eztv] The Strain S01E03 HDTV x264-KILLERS[ettv] Salem S01E12 HDTV x264-LOL[ettv] Tyrant S01E05 HDTV x264-ASAP[ettv] Dominion S01E06 HDTV x264-ASAP [eztv] Defiance S02E06 HDTV x264-ASAP[ettv] deluje ko mnogo, al s obzirom da idu jednom sedmično različitim danima, nije šnostra
Recommended Posts