steins Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 au pa Under the Dome stigao do druge sezone prati li neko još uvek to??
Weenie Pooh Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Gleda, imaš na HOROR SERIJAMA, ja nisam oduševljen ali ponekome se i dojmilo.
Dark Wader Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Utopija je vaistinu dobra, ali je meni to negledljivo. Sve ostalo može, ali ta ultra hip pretencioznost i insistiranje na stilu mi je ovde prevagnulo na stranu "ne mogu". Kao i onaj Black Mirror. odgledaj prvu epizodu druge sezone...
boshoku Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Prati neko Downton Abbey? Kakva je? gledo prve 2 sezone, bilo kul (megi razbija) au pa Under the Dome stigao do druge sezone prati li neko još uvek to?? nažalost, da gleda neko the strain? gledljivo
Lrd Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Suits je, što kaže Dule Vujošević, korektan. Gud Vajfara je vrlo dobra kad se malo zahukta. Znam da su svi gledali, al' eto, da se zapljunem i ja.
Frank Pembleton Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Suits je, što kaže Dule Vujošević, korektan. Gud Vajfara je vrlo dobra kad se malo zahukta. Znam da su svi gledali, al' eto, da se zapljunem i ja. Ja sam se gicao za vajfaru ali svidja mi se kako su uspeli da se iskobeljaju iz corsokaka...
nemoderisani Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Suits je dosta dobar. Nekako me uvukao bez da me previše zanima tematika.
Lrd Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Suits sam pogledao prvu sezonu, a Vajfara je sporo počela, ali se razvija super i postaje sve bolja. Sad sam pred kraj druge sezone i za mene je ovo stvarno neočekivano dobro.
hattori Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 gleda neko the strain? zar je neko nastavio posle prve epizode?
B_B Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Suits postaje posle nekog vremena negledljiv. Good wife takodje oslabi, ali je jos uvijek ok.
boshoku Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Gleda li neko Defiance? Kakvi su utisci? gleam ja; druga sezona je znatno interesantnija od prve
Skyhighatrist Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Gleda li neko Defiance? Kakvi su utisci? gleam ja; druga sezona je znatno interesantnija od prve A ja odgledao prvu, i odustao posle par epizoda druge, nešto mi ne leži...
Recommended Posts