Arkadija Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) I Halle Berry je izbegla na TV u seriji Extant. U nekoj SF mešavini Spilbergove A.I. i raznih filmova gde zemljanka ostaje trudna sa vanzemaljcem (odabrati film po želji). Leto je , nemam šta da gledam i u priličnom sam mazohističkom raspoloženju pa ću nastaviti da gledam. E da, vlasnik super mega bogate korporacije Yoshida je onaj isti Japanac koji glumi u Helixu, i u ovoj seriji ima istu duksericu :D A što su tek interesantne futurističke kante za đubre, želim takvu jednu umesto ovih podzemnih kontejnera. Edited July 10, 2014 by Arkadija
darling Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 slusalac u uzbudilniku preporucio juce dasku i mladji old school odgledala 15 minuta prve. obecava.
Lrd Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 I Halle Berry je izbegla na TV u seriji Extant. U nekoj SF mešavini Spilbergove A.I. i raznih filmova gde zemljanka ostaje trudna sa vanzemaljcem (odabrati film po želji). Leto je , nemam šta da gledam i u priličnom sam mazohističkom raspoloženju pa ću nastaviti da gledam. E da, vlasnik super mega bogate korporacije Yoshida je onaj isti Japanac koji glumi u Helixu, i u ovoj seriji ima istu duksericu :D A što su tek interesantne futurističke kante za đubre, želim takvu jednu umesto ovih podzemnih kontejnera. E, a to krenulo? Super, gledam! slusalac u uzbudilniku preporucio juce dasku i mladji old school odgledala 15 minuta prve. obecava. Ti si gora nego ja, ja bar pogledam celu prvu epizodu pa zaključujem da vredi gledanja™. :)
Čutura Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 na torrentz kiosku nema te stare skole, de ima da se kupi?
Lrd Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 na torrentz kiosku nema te stare skole, de ima da se kupi? Ima ga na kickassu, a bogami i na torrentz. :D
Bright Billy Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 iduce nedelj krece (i zavrsava se) drugi serijal utopije. samo dve epizode.
malkin Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 iduce nedelj krece (i zavrsava se) drugi serijal utopije. samo dve epizode.e! nisam ni znao da će da nastavljaju. jel će bar epizode da budu duže ili standardan format? where's Jessica Hyde, bokte! jedva čekam.
darling Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ti si gora nego ja, ja bar pogledam celu prvu epizodu pa zaključujem da vredi gledanja™. :) ovo sam posle 15 minuta shvatila da moram da je gledam s punom paznjom i odjednom, pa sam je ostavila za vikend, za uzivanciju. toliko me se dojmila. na torrentz kiosku nema te stare skole, de ima da se kupi? u zalivu pirata.
Čutura Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) ih, torrentz se profuseriso, ranije je izbacivao rezultate iz zaliva pirata i, thnx btw :) Edited July 10, 2014 by Čutura
malkin Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 sad videh da u drugoj sezoni Utopije glumi Rouz Lesli, i triput je ljepša nego kad su je terali da oblači one GoT gunjeve :)
Lrd Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ako ikoga zanima sprdnja od Emija, objavljene su kandidature, i još je tri puta besmislenije nego inače. Neću ni da linkujem da se ne dezintegriše forum.
malkin Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ako ikoga zanima sprdnja od Emija, objavljene su kandidature, i još je tri puta besmislenije nego inače. Neću ni da linkujem da se ne dezintegriše forum.što, jel True Detective pobrao brojne nominacije?
Lrd Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 što, jel True Detective pobrao brojne nominacije? 13 za House of Cards, 12 za Oranžadu™, Amerikanci samo za sporednu žensku u dramskoj ulozi...ma ima toliko toga glava da otpadne.
4de5 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) old school Pesma iz shpice je nesto najlepse...Super su geezeri i Neil i Brown, svaka epizoda je bolje od prethodne, s'tim sto je meni prva bila bash bzvz i drago mi je sto nastavih da gledam uprkos tom prvom utisku. Bryan Brown je stvarno car! Ko ima vremena neka baci pogled na The honorable woman (bokte kakav naslov..) mozda na kraju ispadne i teshka bulja sa agendom od serije, ali pilot uprkos problemima (patetican OST aaaaa), intrigira. Radio BBC Amerika me thinks, kasting KIDA! Edited July 10, 2014 by 4de5
Recommended Posts