deeps Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 (edited) Ja je gledam. Nije nesto posebno, ali ipak volim da pogledam. Fino predstavljeno kako bi se obican covek(serif) snalazio u buducnosti(sto Eureka na neki nacin i jeste) uz mnogo komicnih i dobro odradjenih detalja. Nije neka serija koju sa nestrpljenjem cekam, ali na kraju uvek pogledam. Prilicno je lagana za gledanje, a i bonus je sto se srednja skola za najvece genije zove Tesla ;) . Edited July 24, 2009 by deeps
Filipenko Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Fala vi na utiski. Odgledaću jedno 3-4 epizode nakon pilota, pa ćemo videti da li sam u stanju da je svarim (uz toliko mesa, krompira i luka, dabome).
Killiana Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ja samo da preporucim The Big Bang Theory i Better Off Ted.
nbg4ever Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Evo i ja da disujem Filipenkovu dispreporuku za TBBT
nbg4ever Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Pa dis i dis daju plus, znaci Filipenko je sam, a nas je dvoje (bar na ovoj strani)Serija je OK. Nije bas u rangu naboljih, ali moze da se gleda. Par likova je dosta dobro uradjeno (Selodon i Hauard, a ni Peni nije losa)
Filipenko Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pogledao sam još nekoliko epizoda Eureke i batalio. Još jedna topla dispreporuka.
gervasius twinkleminkleson Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ja odgledao prvu sezonu jerichoa. prvih par epizoda je stvarno djelovalo uzbudljivo, ali kasnije mi je sve veci smor. sva sreca da druga sezona ima tek peshes epizoda, pa cu lagano odgledati i to...
pp34 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 pusti ti to, dobar je jericho ... jos dispreporuka za bbt
eye of the beholder Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Je l ima jos neka serija koja se bavi tematikom NLO, mali zeleni itd, a da nisu x files, rozvel...?imaSpilberg pravioTaken
Roki Balboa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 imaSpilberg pravioTaken Pocinjem sa skidanjem :) hvala
Recommended Posts