Lrd Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 (edited) Odgledao kraj sezone Continuuma. Ko ce sada docekati novu. :( E, to. Hvala. Saću da zbindžujem to umesto da tražim sa strane neka zadovoljstva. Gledaćeš, Vini, gledaćeš. Edited July 1, 2014 by Lrd
mustang Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 ja pustih suzu na poslednju epizodu warehouse 13 :) baci cu pogled na continuum
Garnirung Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 (edited) Čekaj čekaj, nisam stigao drugu da pogledam, ovo su utisci posle prve Realno, ni sada nema nikakve redeeming qualities. Gledaću iz mazohizma, ko zna, možda izdržim da vidim kako paralegal iz Practice i plastični hirurg iz Gray's Anatomy zajedničkim snagama spasavaju svet... Zaboravio si najvrhunskiji deo Edited July 2, 2014 by Garnirung
Vapad Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Nije ni čudo onda što mu piše Čendler :D Dizajnirano možda kao treš? Bafi tako uspela. Ko prati, krenuo Dome. A mislim i Rizoli i Isle i Royal Pains i ostale letnje serije. Fleš nisam još pogledao pilot ali verujem da je prsotina. Vitezovi Sidonije mi je prijao, ostale mi još dve ep. nadam se da će zadržati taj neki kvalitet.
Arkadija Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ovo je (možda ) prava serija o virusima i posledicama
Tinman Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ko prati, krenuo Dome. A mislim i Rizoli i Isle i Royal Pains i ostale letnje serije. Krenuli su i Suits i Perception.
Weenie Pooh Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ovo je (možda ) prava serija o virusima i posledicama Kakvim crnim virusima, Strain je još jedno u nizu vampirozombičnih sranja. Čitao strip, kažu da prati seriju 1/1, sumnjam da ću gledati.
Weenie Pooh Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Zaboravio si najvrhunskiji deo To je bio deo one "Stiže oblak radijacije, pali brzo mašinu, moramo da bežimo" scene koju sam pomenuo. Badass kapetan koji izigrava provodnik iz meni neshvatljivog razloga je samo šlag na torti idiotluka.
Arkadija Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 (edited) Kakvim crnim virusima, Strain je još jedno u nizu vampirozombičnih sranja. Čitao strip, kažu da prati seriju 1/1, sumnjam da ću gledati. E to ti je kada se nisam udubila u sadržaj. Ja sam odgledala samo ovaj trejler i zaključila pogrešno, što ne znači da neću da pogledam pilot. Edited July 2, 2014 by Arkadija
Lrd Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 E to ti je kada se nisam udubila u sadržaj. Ja sam odgledala samo ovaj trejler i zaključila pogrešno, što ne znači da neću da pogledam pilot. Ja sam čitao knjige i uopšte nije loše. Vrlo je vizuelno i mogla bi da se napravi lepa serija. Samo je sam kraj malo debilnjikav, ali jebi ga. Ne može čovek baš sve da ima.
Milosh76 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Videh reklamu na RTS, oni prevedose kao BEZ GRANICA, a u originalu je Crossing lines Da li je gledao neko? Igra Mahoni iz Prison break i matori Donald Saterlend
Uskebasi Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Videh reklamu na RTS, oni prevedose kao BEZ GRANICA, a u originalu je Crossing lines Da li je gledao neko? Igra Mahoni iz Prison break i matori Donald Saterlend Odgledao sam 6-7 epizda i nameravam (kad tad) da odgledam i ostatak. Nije nista specijalno, ali moze da se gleda pod uslovom da se predje preko forsiranja bezgranicnosti™ u vidu fejk akcenta likova u seriji.
Takeshi Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 stvarno cu morati da se potrudim, da se nateram da odgledam drugu epizodu leftovers. (kada se pojavi)
scab Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ja sam čitao knjige i uopšte nije loše. Vrlo je vizuelno i mogla bi da se napravi lepa serija. Samo je sam kraj malo debilnjikav, ali jebi ga. Ne može čovek baš sve da ima.Meni je Strain jedna od serija koju najviše iščekujem ove godine. Del Toro mi je carina, a on u potpunosti kontroliše rad na seriji. S obzirom da sam naručio samo prvu knjigu i ne znam (sranje?) kraj i ona mi je bila sjajna. Poliva malo na bizarnije Pekićevo besnilo...
Filipenko Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Jebote, kakvo je ovo sranje Leftovers, ovo ladno HBO daje?
Recommended Posts