Sir Oliver Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Ništa, "nateran" sam da kupim i Treasure Island. Baš da vidim razliku,
Fins fleet Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Meni je taj aspekt prilično razočaranje. Flint nije prikazan kao neki zajeban lik uopšte, naprotiv - vizionar i politikolog i spletkaroš. A u Treasure Island ga pominju u nekom krvoločnom kontekstu. A bre? Pa lik je hladnokrvno smakao svakog ko mu se nasao na putu. Jeziv je toliko da se jednom Billy Bonesu od 2 metra i 100 kila misica zaledi krv u zilama kada ga vidi (sa pravom, je li). Flint mi je hands down ubedljivo najbolji deo serije.
gagilija Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Ja odgledala Top of the lake https://pro-labs.imdb.com/title/tt2103085, novozelandska krimi serija, 6 epizoda, sasvim dobro. Glavne uloge su Holly Hunter i ona sto glumi Peggy u Mad men. Dobra je Peggy, cak je skinula novozelandski naglasak. Uloga Holly Hunter odlicna, fenomenalna lujka koja je svojevrsni guru zenama zrtvama nasilja, ma sjajna.... Ima i malo True detective momenata, ali bas mi je dobro legla proslog vikenda. Preporuka
Weenie Pooh Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 @Fins, ukusi se razlikuju, meni je Flint najslabiji. Tj. ne on, odličan je performans, nego to neslaganje sa reputacijom iz originala. To što on muti i na kvarno uklanja smetnje obični pirati ne znaju, ne može da utiče na reputaciju.
Fins fleet Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 (edited) A sta je trebalo, da Singletonu palcima iskopa oci, treskajuci mu lobanju o palubu? Pritom, svet kao svet, kad prodje 20 godina ume da preuvelica neke stvari. Ovo mi bas kul. Edited June 16, 2014 by Fins fleet
Weenie Pooh Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Bumo videli. Meni nije jasno šta se desilo sa pomenutim Billy Bonesom, očekivao sam da se neočekivano vrati iz vode u finišu sezone, ali penis. Čovek mora da je preživeo jer se pojavljuje u Treasure Island...
Fins fleet Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Bumo videli. Meni nije jasno šta se desilo sa pomenutim Billy Bonesom, očekivao sam da se neočekivano vrati iz vode u finišu sezone, ali penis. Čovek mora da je preživeo jer se pojavljuje u Treasure Island... Ja kontam da su ga Spanci izvukli. Vratice se vec jednom.
ivy Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ja odgledala Top of the lake https://pro-labs.imdb.com/title/tt2103085, novozelandska krimi serija, 6 epizoda, sasvim dobro. Glavne uloge su Holly Hunter i ona sto glumi Peggy u Mad men. Dobra je Peggy, cak je skinula novozelandski naglasak. Uloga Holly Hunter odlicna, fenomenalna lujka koja je svojevrsni guru zenama zrtvama nasilja, ma sjajna.... Ima i malo True detective momenata, ali bas mi je dobro legla proslog vikenda. Preporuka zju kako je to meni vird..naletela na to na Hrt-u neko veče i kao ajd da vidim šta je,kad ono potpuni vird..od atmosfere preko likova i odnosa..ali mi se svidelo
Garnirung Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Uuuuu, kakav jak ulaz nove serije, Last ship.....NOT. Mislim, pogledaću još koju epizodu jer sam sucker za apokalipse i tako to, ali da su dodali još koju lolabilnu scenu, moglo je da prodje i kao parodija.
Weenie Pooh Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Rhona Mitra + Pandemija? What's not to like! Pogledaću.
Calavera Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Upravo htedoh da ti predlozim! Ocekujemo najmanje 10 redova...
Lrd Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 (edited) Pa što ne javljate za ovo?! edit: Koliko je postao gej ovaj topik u poslednjih nekoliko postova... Edited June 23, 2014 by Lrd
Garnirung Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Ja sam saznao juče, videvši reklamu na nekom gejmerskom sajtu. I da, očekujte sveeee.... a i lgbt senzibilna je Usput, završio se i onaj Turn, poprilično zatupasto. Sve manje špijanja, sve više melodrame
Recommended Posts