Weenie Pooh Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Odlična ali tragično smršavela :( Ima tema, samo ju je lrd bezveze imenovao...
Lrd Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Pa smisli bolji naslov, promeniće luba, meni ne smeta. Samo je fora da bude uopšte o horor serijama, ne samo o PD. Nego, er neko gledo Murder in the First?
Ajant23 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Znači, počelo je... Super, moraću da otvorim topic o pravnim serijama, htedoh svojevremeno da ga nazovem: Pravna gora - TV serije, ali sam se predomislio... Odlično!
steins Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 odgledao drugu epizodu Crossbonesa ..... nešto mi popustila u odnosu na pilot. Malo mi previše šminkerska.
ivy Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 ja ovih dana gledam Black Sails i skrooz je dobra..dobra radnja,kostimi,zakuvava se,napeto..samo mi malo epizoda..
Sir Oliver Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Bio sam ubeđen da je sinoć trebalo da ide Crossbones S01E03 ? Bar je do jutros tako stajalo na "prijevodi-online".
Fins fleet Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Bio sam ubeđen da je sinoć trebalo da ide Crossbones S01E03 ? Bar je do jutros tako stajalo na "prijevodi-online". Uvek bolje gledati imdb za takve podatke. :) ja ovih dana gledam Black Sails i skrooz je dobra..dobra radnja,kostimi,zakuvava se,napeto..samo mi malo epizoda.. I meni sasvim OK. Lepo razradjeni likovi, mozes da omirises surovost. A ocekivao sam malo, posto je serija napljuvana i ovde i sa strane nekih ljudi iz mog RL.
Weenie Pooh Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Gde ovde? Mi smo je koliko se sećam uglavnom hvalili, osim ako računaš kukanje povodom savršenih zuba kao pljuc?
Joe D Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Sad tek videh da je Black sails prequel Ostrva s blagom, to je must watch.
Calavera Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 (edited) Jebote, u nekoliko dana kraj za GoT, Fargo i Louie, a sad sam dovrsio i OitNB. Bukvalno vise nemam sta da gledam Edited June 16, 2014 by Calavera
Sir Oliver Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Sad tek videh da je Black sails prequel Ostrva s blagom, to je must watch. Misliš na film Treasure Island ili ?
Joe D Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 da da Captain Flint and his pirates, twenty years prior to Robert Louis Stevenson's classic "Treasure Island".
malkin Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Jebote, u nekoliko dana kraj za GoT, Fargo i Louie, a sad sam dovrsio i OitNB. Bukvalno vise nemam sta da gledam pa ide Tru Blad, a ima i Penny Dreadful. meni dosta.
Weenie Pooh Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 da da Captain Flint and his pirates, twenty years prior to Robert Louis Stevenson's classic "Treasure Island". Meni je taj aspekt prilično razočaranje. Flint nije prikazan kao neki zajeban lik uopšte, naprotiv - vizionar i politikolog i spletkaroš. A u Treasure Island ga pominju u nekom krvoločnom kontekstu.
Recommended Posts