Mauci Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Kad smo vec kod Sopranosa, poceo sam da gledam ponovo od prve sezone. Malocas je bio Pine Barrens, kad jure onog Rusa po sumi.He's a fuckin' interior decorator. He killed 16 CzechoslovakiansGenijalno :DNajbolja epizoda Sopranosa. Scena kad Tony udje u kuhinju i vidi kako je obucen Bobby Bacala :D
gervasius twinkleminkleson Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 poceo da gledam i jericho. ne djeluje loshe u ovih prvih peshes epizoda
Roki Balboa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Je l ima jos neka serija koja se bavi tematikom NLO, mali zeleni itd, a da nisu x files, rozvel...?
Buck Naked Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 (edited) Je l ima jos neka serija koja se bavi tematikom NLO, mali zeleni itd, a da nisu x files, rozvel...?Robert Nemeček na E-novini napisao tekst o tome (i o razlozima odsustva dobrih serija sa domaćih kanala)TV serije koje su pojeli skakavciNasleđe Dosijea Ikshttp://www.e-novine.com/entertainment/ente...osijea-Iks.htmlEdit: samo bih da dodam da je Dosije Iks najopasnije smeće koje je kročilo na male ekrane. Edited July 20, 2009 by Buck Naked
Roki Balboa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Fringe mi je nekako za decu, gledao sam ranije par epizoda i batalio <_<
mandingo Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Za ljubitelje cop serija na TNT-u je pocela 'Dark blue' sa Dylanom McDermottom u glavnoj ulozi. Jerry Bruckheimer je producent serije.
Razzmatazz Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 I meni. Pokušao sa prvom epizodom Frinđa, nije išlo, dao šansu i drugoj i nakon toga sam jedino dobio reflexnu želju da onoj ribi opalim šamar kad god uglavi svoje lice u kadar.(Od)gledao John Adams mini-seriju. Prva epizoda je baš puno obećavala, ali posle se sve pretvorilo u jedno more dosade. Niti su pružili bilo kakvu dramatizaciju i opšti utisak tog rata za nezavisnost, uticaj i zasluge Adamsa za taj niz visokih pozicija, niti sam mogao Đamatija da progutam kao predsednika i oca nacije.
Filipenko Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Odgledao prve epizode Warehouse 13. Tja, ništa specijalno. Zanimljivi par radi za polufantomsku vladinu organizaciju koja se bavi prikupljanjem i skladištenjem čudnih artifekata koji mogu biti potencijalno opasni za stanovništvo. Ako ništa drugo, smešno je gledati je zbog SyFy watermarka :lol:P.S. kako vi nemate pojma koji pljujete Fringe, pa to je strašno. Mada i ne čudi, statistika kaže da je vaša mračna pojava vazda tu negde :(
pp34 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 odgledaju 2 epizode neke serije i odmah delete ... pljuvanje po eks fajlovima = ban !!!
mraki Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Jel gleda neko HUNG, novu komediju iz HBO-a?Do sad su prikazane samo 3 epizode, i uopste ne deluje lose.Glavni junak Rej, nakon sto mu sve u zivotu krene naopako odlucuje da se baci u posao i postane zigolo...Epizode traju po pola sata, sem prve koja je dupla.Inace, videh malopre da je krenula i 2. sezona Leverage, pa ko voli...
Filipenko Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Zvuči kao nešto što će napokon zadovoljiti™ Venoma
Filipenko Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Gleda li neko Eureku? Svojevremeno sam gledao pilot i nije mi bilo ništa specijalno, ali možda vredi pogledati?
mandingo Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Meni je 'eureka' strasno dosadna. Jedva sam 1 sezonu odgledao...
Recommended Posts