Calavera Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 (edited) Stvar je u tome kako uciniti ovo zanimljivim bez pojavljivanja Batmana ikada u seriji (sto je navodno ideja i plan). Izvodljivo je to, videti pod Gotham Central. Dobro, tamo se veliki sismis pojavljivao tu i tamo, ali dovoljno sporadicno da je cela stvar mogla da funkcionise i skroz bez njega. Ovo je nesto na tu foru, koliko vidim. Edited May 6, 2014 by Calavera
Sludge Factory Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 (edited) Izvodljivo je to, videti pod Gotham Central. Dobro, tamo se veliki sismis pojavljivao tu i tamo, ali dovoljno sporadicno da je cela stvar mogla da funkcionise i skroz bez njega. Ovo je nesto na tu foru, koliko vidim. da da, nadamo se svi tome :) Ben Mekenzi je vec hintovao da mu je Gotham Central jedno od glavnih stiva za pripremu. Edited May 6, 2014 by Sludge Factory
MiddleClass Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 http://youtu.be/0d1zpt6k5OI Rajan Etvud... Mora da valja!
Arkadija Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Kolko ja shvatam, Gotham će biti serija o Betmenu bez Betmena, sa akcentom na događaje između ubistva Vejnovih roditelja i prve pojave heroja zaštitnika. Znači jedno 20 godina bez Betmena. A glavni junak će biti policajac koga u filmu glumi Gari Oldam , a ovde ovaj dečko iz Southlanda. A pojavljivaće se i neki likovi koji će kasnije izrasti u prave negativce. Meni to liči na "hajmo da namlatimo puno para na staru foru, ali umotanu u novi i lepši šareni papir"
mammy two shoes Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 posle odgledane druge epizode i dalje mislim da zaslužuje pažnju Prey http://www.imdb.com/title/tt3315020/?ref_=nv_sr_1
Weenie Pooh Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Meni to liči na "hajmo da namlatimo puno para na staru foru, ali umotanu u novi i lepši šareni papir" Naravno, za razliku od svih 86 iteracija Šišmišmen filmova koji su... ovaj... imali nešto novo da kažu?
Arkadija Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Naravno, za razliku od svih 86 iteracija Šišmišmen filmova koji su... ovaj... imali nešto novo da kažu? A milijarde samo kaplju.
MayDay Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Meni Silicon Valley dosta fun!! Ona fora sa logoom pobedila. :D
morgana Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 jeste dosta dobar, sudeci po prvoj epizodi. volim sto se sprdaju sa it startapima.
MayDay Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Nastavi i dalje. Ja sinoc do pet pregledala dosadne ispite, pa pustila to u pozadini. Bas mi fino bilo.
Sludge Factory Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Kolko ja shvatam, Gotham će biti serija o Betmenu bez Betmena, sa akcentom na događaje između ubistva Vejnovih roditelja i prve pojave heroja zaštitnika. Znači jedno 20 godina bez Betmena. A glavni junak će biti policajac koga u filmu glumi Gari Oldam , a ovde ovaj dečko iz Southlanda. A pojavljivaće se i neki likovi koji će kasnije izrasti u prave negativce. Meni to liči na "hajmo da namlatimo puno para na staru foru, ali umotanu u novi i lepši šareni papir" Naglasio bi samo da ova serija nece imati veze (dakle nece biti deo nekog sireg sinematsko-televizijskog kontinuiteta) ni sa jednim od prethodnih ili aktuelnih/buducih filmova i serija iz DC univerzuma. Warner/DC izgleda nece mnogo da se opterecuje stvaranjem i kontrolisanjem nekog objedinjenog univerzuma kao sto to radi Marvel. Arrow i Flash ce biti povezani, jer ih radi ista produkcija (CW), ali nece imati veze sa Gothamom (koji radi FOX). Takodje, Alfreda ovde igra Sean Pertwee, a u nastavku Man of Steela/buduci Justice League igra ce ga Jeremy Irons, a jos se ne zna ko ce igrati Gordona, itd. Ova serija Konstantin na kojoj se upravo radi takodje ne bi trebalo da ima veze ni sa ovim serijama, ni sa Justice League Dark filmom koji priprema Guillermo del Toro (u kome bi trebao biti i Konstantin). Dakle, opustite se i gledajte sv to bez opterecivanja. A milijarde samo kaplju. Neka im kaplju, dokle god izbacuju kvalitetne ili makar pristojno kvalitetne proizvode, ne mozemo kukati na bas sve nepravde ovoga sveta -_-
freakns Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Naravno, za razliku od svih 86 iteracija Šišmišmen filmova koji su... ovaj... imali nešto novo da kažu? redovno zanovetalo <_< kao nista ne valja, a siguran sam da ces prvi uzeti da gledas!
Weenie Pooh Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Jeste, lud sam da gledam Batman prequels Jedva sam se naterao da odgledam onog nesrećnog Dark Knighta do kraja...
MiddleClass Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Jeste, lud sam da gledam Batman prequels Jedva sam se naterao da odgledam onog nesrećnog Dark Knighta do kraja... Meni Dark Knight 2 i 3 njesra.
Sir Oliver Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Miss Fisher's Murder Mysteries Preporučili mi. http://www.prijevodi-online.org/serije/view/1396/miss-fishers-murder-mysteries
Recommended Posts