Jump to content

O serijama

Featured Replies

da li ima neka serija poput southland, luther, bron koja se trenutno daje? (gledala sam prvih tri one skandi serije gde je detektivka glavni lik...ali mi je to dosadno)

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

da li ima neka serija poput southland, luther, bron koja se trenutno daje? (gledala sam prvih tri one skandi serije gde je detektivka glavni lik...ali mi je to dosadno)

Nije ništa slično, ali probaj Fargo. A ovih Engleza srodnih Luteru imaš na lopate.

^

pojavile su se dve engleske serije koje obećavaju (videla sam po jednu epizodu):

happy waley

pray

pa daj neki od tih engleza a da nije sherlok (!!!() ubise me sa smaranjem...nesto sto je kratko/slatko/dramaturski sublimarno :)

bacicu pogled na fargo, thx

Luther ako vec nisi?

pa daj neki od tih engleza a da nije sherlok (!!!() ubise me sa smaranjem...nesto sto je kratko/slatko/dramaturski sublimarno :)

bacicu pogled na fargo, thx

Whitechapel je moja omiljena, ali tu ima zdravih primesa horora. Ostalo Shadow Line, Above Suspicion, Vera, na primer.

Mammy, javljaj obavezno kako se razvijaju te dve.

hvala :)

Vera je moja,trenutno najomiljenija britanska serija.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Kakav je Fargo ? o cemu se radi ?

Prati li neko BBC-jevu seriju Rev.?

A Vera je keva kević, nema tu šta. Meni je to ono osnovno pravilo: ako luba preporuči, bespogovorno se gleda.

Kakav je Fargo ? o cemu se radi ?

Ne može se tako lako opisati. Uglavnom, neka američka nedođija zimi sa vrlo živopisnim likovima i sve je jako surovo.

Ima li veze sa filmom?

Ima li veze sa filmom?

Nema. Samo atmosfera i gluma.

To bese ide vikendima na HRT ili sam pomesao?

kraj druge sezone Vikinga... Floki je jebac keve :Hail: