April 22, 201411 yr Ponovo?Ovo valjda tek pocinje? Verovatno misli na American Horror Story: Coven (teško sranje od sezone) Pa ne samo to, nego i Vampire Diaries, Grimm, Originals...ne znam više ni sam, gde god pogledaš, neke veštice vrebaju.
April 23, 201411 yr Poceo da gledam Southland. Umereni lajk, doduse samo sam prvu ep. gledao za sada.
April 23, 201411 yr Poceo da gledam Southland. Umereni lajk, doduse samo sam prvu ep. gledao za sada. opening theme mi je 1 vrh...
April 23, 201411 yr opening theme mi je 1 vrh... E da, odlicna. I fotke su super. Edited April 23, 201411 yr by Sludge Factory
April 23, 201411 yr Pa Southland je jedan car, jedna od najdražih serija poslednjih godina. Ima ovde negde topik.
April 24, 201411 yr moje srednje ime je southland :) al nije ni cudo kad je zena pisala .... da se ann biderman i kathryn bigelow udruze ja mislim da bi napravile takvu akciju da bismo skakali iz sedista...i michael ludi bay bi im pozavideo .....opasni likovi, sjajne u akciji i melodrami.
April 26, 201411 yr Iako ima kvaliteta Banshee mi je prilicno kilav. Precenjen je na imdb. Jedino mi ona epizoda sa albinosom u zatvoru bila bas dobra. Nadam se da ce druga sezona biti bolja od prve
April 26, 201411 yr woohoo!!! nisam ni znao da odavno ima da se kupi karl pilkington's moaning of life! za one kojima to ime nista ne znaci, neka obavezno pogledaju idiot abroad. :D
April 27, 201411 yr Jamaica Inn (2014) A... Onako, miniserija, solidno izgleda, da se pogledati onako... Nisam gledao nijednu drugu ekranizaciju osim Hičkokove, koja mi je dala mnogo zanimljiviji film...
April 27, 201411 yr Je li gledao ko od vas Hunted? http://www.imdb.com/title/tt2069449/ Meni savrseno legla, ali vidim da se nece nastavljat' izgleda :( Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
April 28, 201411 yr prati li neko Legit? druga sezona zaključno sa poslednjom epizodom se ozbiljno približava Louie carizmu.
April 28, 201411 yr moze da prodje kao serija, john oliver na hbo-u, polusatni pregled nedelje. potpuno preslikano kao kada je menjao stewarta u daily show-u.