Jump to content

O serijama

Featured Replies

Jbt, u šta se nedelja pretvorila...Cosmos, Game of Thrones, Mad Men, Silicon Valey, Salem, Turn, Veep...

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Pa es gledo Salem? Krš, je li?

Zar je to tebe ikad sprečilo da nešto gledaš?  :D

Zar je to tebe ikad sprečilo da nešto gledaš?  :D

Evo, i to se desilo. :D

Preseli su mi ovi prelepi i prenegovani ljudi iz 17. veka sa ovim debilnim akcentima i fejk...svime.

Valjda kapiraš da je post kukanje jer nema šanse da se postigne da se gleda to sve, a ne hvaljenje da sam za sat i po odgledao 6 epizoda nekih serija. :)

Valjda kapiraš da je post kukanje jer nema šanse da se postigne da se gleda to sve, a ne hvaljenje da sam za sat i po odgledao 6 epizoda nekih serija. :)

Da, naravno, nego vidim kukaš što treba da se gleda Salem, pa reko da nisi pogledao i zaključio da je vredan kukanja.

ogledala prvu epizodu mammon

mora da ce da se zavrsi ko nevidjeno sranje kad je prva epizoda ovoliko uzbudljiva. 

upravo na hrt1 homeland s01e01

:)

:D:D:D:D

Послато са WЦ шоље усинг БВК

:D:D:D:D

A ja se akao po pomoravlju...Kako se emituje?Svaki dan?

izgleda da da. hrt1 21:47

ogledala prvu epizodu mammon

mora da ce da se zavrsi ko nevidjeno sranje kad je prva epizoda ovoliko uzbudljiva. 

odgledala i sledece tri, ukupno cetiri. i dalje napeto, ubistva, samoubistva, politika, misterija, biblija, novinar, hakerka s mentalnim problemom, novac, svega, u najboljem skandinavskom maniru, al za promenu, na norveskom. sad me nervira sto nisam sacekala da cela serija bude emitovana na bbc4 (engleski sabtajtl), fale mi jos dve subote. toliko je komplikovano, da cu dotle pozaboravljati.

i dalje mi se cini da s ovako super zapletom i pricom nema sanse da rasplet ne bude sranje. nesto ko tru detektiv, kolko sam razumela. 

Ali cemu?

Prije 3-4 mjeseca su davali isto to na 2. programu.

cemu kad mozes lepo sve da downloadujes i odgledas kad ti hoces i koliko epizoda hoces? :(

Čemu kad je serija nepodnošljivo naivno i nadobudno sranje?