Filipenko Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Jbt, u šta se nedelja pretvorila...Cosmos, Game of Thrones, Mad Men, Silicon Valey, Salem, Turn, Veep...
Arkadija Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Zar je to tebe ikad sprečilo da nešto gledaš? :D
Lrd Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Zar je to tebe ikad sprečilo da nešto gledaš? :D Evo, i to se desilo. :D Preseli su mi ovi prelepi i prenegovani ljudi iz 17. veka sa ovim debilnim akcentima i fejk...svime.
Filipenko Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Valjda kapiraš da je post kukanje jer nema šanse da se postigne da se gleda to sve, a ne hvaljenje da sam za sat i po odgledao 6 epizoda nekih serija. :)
Lrd Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Valjda kapiraš da je post kukanje jer nema šanse da se postigne da se gleda to sve, a ne hvaljenje da sam za sat i po odgledao 6 epizoda nekih serija. :) Da, naravno, nego vidim kukaš što treba da se gleda Salem, pa reko da nisi pogledao i zaključio da je vredan kukanja.
darling Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 ogledala prvu epizodu mammon mora da ce da se zavrsi ko nevidjeno sranje kad je prva epizoda ovoliko uzbudljiva.
Frank Pembleton Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 upravo na hrt1 homeland s01e01 :) :D:D:D:D Послато са WЦ шоље усинг БВК
Frank Pembleton Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 :D:D:D:D Послато са WЦ шоље усинг БВК A ja se akao po pomoravlju...Kako se emituje?Svaki dan? Послато са WЦ шоље усинг БВК
darling Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 ogledala prvu epizodu mammon mora da ce da se zavrsi ko nevidjeno sranje kad je prva epizoda ovoliko uzbudljiva. odgledala i sledece tri, ukupno cetiri. i dalje napeto, ubistva, samoubistva, politika, misterija, biblija, novinar, hakerka s mentalnim problemom, novac, svega, u najboljem skandinavskom maniru, al za promenu, na norveskom. sad me nervira sto nisam sacekala da cela serija bude emitovana na bbc4 (engleski sabtajtl), fale mi jos dve subote. toliko je komplikovano, da cu dotle pozaboravljati. i dalje mi se cini da s ovako super zapletom i pricom nema sanse da rasplet ne bude sranje. nesto ko tru detektiv, kolko sam razumela.
Feindouno Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 upravo na hrt1 homeland s01e01 :) Ali cemu? Prije 3-4 mjeseca su davali isto to na 2. programu.
Кристофер Лумумбо Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 cemu kad mozes lepo sve da downloadujes i odgledas kad ti hoces i koliko epizoda hoces? :(
Weenie Pooh Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Čemu kad je serija nepodnošljivo naivno i nadobudno sranje?
Recommended Posts