Odd_Job Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Gledao ja prvu sezonu Masters of Sex, nije loše, period drama. Nije ništa specijalno either. okej, hvala. odgledao sam pola prve epizode i stvarno nije loše, ali ništa specijalno... ne znam da li da teram dalje, pa sam samo hteo da čujem mišljenje struke :)
Tinman Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Jel gleda neko How i meet youre mother? Na pola sam poslednje sezone, plače mi se koliko je loše. Odgledali mi do kraja, onako na auto-pilotu, Kad smo pogledali prethodnih osam sezona, ajd i devetu. Tu seriju je trebalo zavrsiti posle pete sezone.
nera Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Gleda li neko Agents of S.H.I.E.L.D.? Ja kao pratim (propustih poslednje dve), dopada mi se, nista spektakularno ali dobro izvedeno.
luba Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 gledamo lrd i ja, niko drugi ne sme da prizna. nisam jos gledala veroniku, hocu da premotam trecu sezonu i da vidim kako je potroseno deset kikstart dolara iz moje kuce.
Calavera Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Dobra je Veronica, prijavio vec na poslednjem filmu. Masters of Sex isto vredi gledanja.
luba Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Dobra je Veronica, prijavio vec na poslednjem filmu. Masters of Sex isto vredi gledanja. uskoro cu, sigurno. sad me najvise zanima koliko ima ronalda i logana Pa vidim da niko ne spominje, rekoh nije valjda za sramim se priznati :D Ja priznajem i dopada mi se, bas ovako kako si napisala na drugoj temi. Priznajem, prastajte, da nisam odlgedala film Avengers (nadoknadicu svakako), ali vidim da se serija nastavlja na tu pricu. Mozda stvarno fali "emocija" ali meni bas odgovara, ne bi valjalo da je drugacije. ajde, ajde, pitaj sve sta te zanima, samo da znas, agent kulson, son of kul je moj oduvek. ali ne treba tu mnogo sta da se zna od pre. bio smak sveta, shield nas stiti od zla svakojakog, neki kazu totalitarno i nedemokratski, ali to je klasicni moderni libulsit, zna se da bez direktora fjurija nema mira u svetu i univerzumu, te i najtvrdokorniji asanzovci postaju deo un vojske kad to shvate.
Mil@n Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 (edited) Odgledali mi do kraja, onako na auto-pilotu, Kad smo pogledali prethodnih osam sezona, ajd i devetu. Tu seriju je trebalo zavrsiti posle pete sezone. Ja počeo da ubijam vreme dok se ne kompletira justified. Čitao sam da ima rasprava oko kraja, ovo, ono, pa reko aj da vidim šta su israli. Tu sam oko petnaeste negde. 9 sezona je daleko više nego što je bilo potrebno, kada vidim Teda Mozbija, kaki mi se, majke mi, napravili su žešćeg pizdunca od čovjeka. Edited April 10, 2014 by Glas RazumaN
luba Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 prebacila sam nas na hram, da ne smetamo neljubiteljima.
scab Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 How to make it in America je neko gledao? Dobra je, opuštajuća. Nije omiljena, ali je dobra. ja sam je pogledao i bila mi je odlična. pogotovo prva sezona. super uhvaćen taj njujorški mućke momenat i duh grada, kao i to grebanje za preživljavanjem i uspehom. inače, u prvoj epizodi, na onoj izložbi su zapravo bile fotke ex-beograđanina, supercara, bugija. Jel gleda neko How i meet youre mother? Na pola sam poslednje sezone, plače mi se koliko je loše. ako niko ne čita, ja bih priznao da sam gledao ovu poslednju sezonu i svakom epizodom više mrzeo sebe zbog toga. retroaktivno zamrzeo i ono zbog čega sam ih nekada (možda) i voleo. da nisu pre par nedelja otkrili šta će biti sa mamom, možda bih jako popizdeo na poslednju epizodu, a ovako mi je bila samo ok.
Кристофер Лумумбо Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 hajde preporucite neku dobru seriju. odgledao sam shameless, justified, boardwalk, gejeve na motorima...dajte nesto sto nisam gledao a da ima vise od jedne sezone, nesto dobro, kriziram.
Кристофер Лумумбо Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 to si mi rekao i vec se skida, nego meni trebaju barem 3-4 koje cu da pratim paralelno.
Feindouno Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Gledaj Person of Interest i mrzi sebe zbog toga
Tinman Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 hajde preporucite neku dobru seriju. odgledao sam shameless, justified, boardwalk, gejeve na motorima...dajte nesto sto nisam gledao a da ima vise od jedne sezone, nesto dobro, kriziram. Whitechapel Luther Psych A mozda i The Good Wife Newsroom Elementary Community Ray Donovan (ima jednu sezonu)
Mil@n Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 da nisu pre par nedelja otkrili šta će biti sa mamom, možda bih jako popizdeo na poslednju epizodu, a ovako mi je bila samo ok. Evo potamanio sam sve... Moram da priznam da su dosta unapred razmišljali i lepo spojili neke tačke iz prošlih sezona, dosta detalja ima koje su sklopili u zanimljivu celinu. Ne znam na šta misliš kada kažeš "da nisu pre par nedelja otkrili šta će biti sa mamom" tj ja sam tek na kraju skontao da je muerto, mislio sam da je scena u krevetu bolničkom samo bolest? Šta veliš? Dok sam u spoileru i gde su šanse da neko čita manje ,da kažem da sam ko poslednja sisa zabalavio par puta, a i završilo se kako sam želeo, pa mi je malo poboljšalo utisak. Ostaje šteta što je poslednja sezona sastavljena od barem 10 epizoda koje veze sa vezom nisu imale i totalno su kretenske, glupi fleshbeckovi da se ubiju minutu, pa ona sa stihovima, neopisive gluposti su napisali. Ovaj kraj pre barem 3 sezone i ukupan utisak bi bio mnogo bolji.
Recommended Posts